News

Ce le-a interzis Regina Elisabeta membrilor Familiei Regale

iulia.statie
March 31, 2021 10:40 AM

Când Regina Elisabeta este prin preajmă, nimeni nu are voie să colecteze taxe, să cumpere proprietăți imaginare sau să dea cu zarul.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Regina Elisabeta nu își dorește ca Familia Regală să joace Monopoly

Care este motivul? Potrivit publicației Express, jocul Monopoly este strict interzis pentru că, fie că o să credeți sau nu, Familia Regală este exact ca toate familiile iar acest joc poate stârni controverse. Publicația notează că Regina a pus reguli privind și ceea ce pot să poarte rudele lor, dar și cu cine pot să dea mâna, pe lângă faptul că nu au voie să joace faimosul Monopoly.

În 2008, când Prințul Andrew a primit un joc Monopoly cadou, acesta a trebuit să îl refuze. El a explicat că este interzis să joace pentru că poate deveni vicios.

„În decembrie 2008, Prințul Andrew a participat la ‚Leeds Building Society’ pe Albion Street. Înaine de a pleca, acesta a primit cadou jocul Monopoly cu ocazia vizitei lui. Totuși, Prințul Andrew a trebuit să refuze politicos cadoul și a dezvăluit: ‚Nu avem voie să jucăm Monopoly acasă.’”, a explicat publicația The Daily Telegraph. Andrew a explicat că acest joc poate cauza argumente răutăcioase în familie.

Nu înseamnă că Prințul Louis sau micuțul Archie nu vor experimenta datul cu zarul sau nu vor închiria proprietățile prezentate de joc, sau că nu vor avea inima frântă pentră că un verișor a cumpărat un hotel important iar ei au rămas cu acela ieftin. Prințul Andrew nu a explicat dacă au voie să se joace atunci când Regina nu este prin preajmă, totuși.

Ținând cont că aceștia au ales să se izolele în locuri diferite, Regina este la Castelul Windsor și practică echitația în fiecare zi, Kate Middleton și Prințul William sunt la Anmer Hall în Norfolk, iar Meghan Markle și Prințul William se află în L.A., posibil ca aceștia să se joace Monopoly, totul fiind făcut în secret, fără ca Monarhul să afle.