News

Ce lecție de viață oferă Monica Belluci la 55 de ani

iulia.statie
November 27, 2019 17:11 PM

La 55 de ani, Monica Belluci arată minunat, are un ten perfect și o siluetă de invidiat. În 2015, ea devenea „cea mai în vârstă Bond Girl” din toate timpurile, având rolul Luciei Sciarra ce are o idilă cu James Bond.

Pe aceeasi temaCe au purtat celebrităţile în a cincea seară a Festivalului de Film de la Cannes 2019

Monica Belluci este o femeie deschisă provocărilor. Ea a acceptat și roluri grele dar a trecut și cu brio peste schimbările din viața sa. Unele dintre cele mai grele roluri au fost în „Irreversible”, „The Passion of the Christ” și „The Brothers Grimm”.

„Cea mai grea perioadă din viața mea a fost atunci când am trecut de la modelling la actorie”, a spus Monica.

„Atunci când ești frumoasă și faci ceva puternic, lumea spune că ești curajoasă, dar nu bună. Acum sunt suficient de în vârstă ca să îmi spună că sunt bună.”, a continuat frumoasa actriță.

Când vine vorba de trecerea anilor, Belluci este optimistă. Ea recurge la Pilates, înot, masaj facial și acupunctură pentru a-și menține tenul și silueta.

„Fac Pilates și înot, dar nu mă trezesc la 6 pentru a mă duce la sală. Uită de asta!”, a spus Monica.

Cum este personalitatea ei? „Sunt curioasă, deschisă, îmi doresc să știu totul”, a zis ea, căci în adolescență își dorea să cunoască toată lumea.

„Un oraș mic te poate proteja, dar în același timp, tot ce vrei este să evadezi.”, a adăugat actrița.

Ce lecție de viață oferă Monica Belluci la 55 de ani

„Nu este vorba de vârstă, este vorba de energie. Corpul îmbătrânește dar sufletul întinerește. Poți să fii bătrân și la 20 de ani.”, a zis aceasta.

„Sophia Loren, Lollobrigida, Silvana Mangano au putut exista ca fashion icon după 40 de ani dar nu ca și actrițe. În zilele noastre totul este complet diferit. Să le privim pe Charlotte Rampling, Judi Dench, Helen Mirren.”, a continuat ea.

„Femeile se uită la ele într-un mod diferit în zilele noastre iar datorită acestui faptul sunt privite și de societate diferit.”, a spus ea.

Singură la părinți, ea a recunoscut că și-ar fi dorit un frățior sau o surioară. De aceea a și făcut doi copii, pentru ca ei să fie mereu împreună, potrivit Ciao.

„Părinții mi-au lăsat incredibil de multă libertate, poate chiar prea multă, dar a fost minunat”, a spus actrița.

„Mi-a lipsit un frate sau o soră. De aceea am doi copii. Da, uneori te poți certa, dar e mai bine să te cerți decât să fii singur.”, a dezvăluit ea.

„Ai mei m-au avut la o vârstă foarte fragedă și probabil mama era mult prea tânără pentru multe. Dar a făcut ce a putut și a făcut totul extraordinar”, a zis ea.

În 2014, Monica divorța de actorul Vincent Cassel. Deși finalul unui mariaj poate lăsa cicatrici adânci și revenirea durează, Belluci declara că este „mai organizată, mai cu picioarele pe pământ”, mai ales că rămăsese o mamă singură, conform The Telegraph.

Monica și Cassel s-au cunoscut în timp ce lucrau la un film. În vremea în care cei doi jucau împreună lumea îi poreclea „Les Glamours”. Acum ei sunt divorțati și locuiesc pe continente diferite, însă relațiile dintre ei sunt amiabile, ținând cont că au doi copii împreună.

Fetele stau cu ea pentru că fostul soț „muncește și călătorește mult”. Viața Monicăi este acum în jurul copiilor ei, făcând doar un film pe an pentru a putea să își dedice timpul și să se bucure pe îndelete de fetițe.

Cu privire la viața amoroasă, ea este foarte discretă. În rest, viața ei este minunată, deține o casă în Roma și una la Lisabona și susține că simte că are controlul absolut asupra vieții sale.