News

Ce legătură are Brad Pitt cu soțul iubitei sale, Nicole Poturalski

iulia.statie
September 13, 2020 12:44 PM

Se pare că Brad Pitt și soțul iubitei sale mult mai tinere, Nicole Poturalski, au deja o legătură de multă vreme.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Ce legătură au Brad Pitt și Roland Mary

Brad, în vârstă de 56 de ani, se vede cu modelul german, 27 de ani, ce are un mariaj deschis cu Roland Mary, 68 de ani, iar cei doi au împreună un fiu, Emil, în vârstă de 7 ani. Complicat, nu?

Cei doi aveau o legătură de mai mult timp, căci în restaurantul din Berlin pe care Roland îl deține, marca de vin făcută de Brad, Chateau Miraval, se găsește în meniu, fiind extrem de recomandată. Ba chiar, aceasta este sugerată a fi servită cu anumite produse pentru o experiență culinară mai bună.

Relația lui Brad Pitt cu Nicole a fost extrem de discutată în ultima vreme. Aceasta a postat de curând pe Instagram o serie de fotografii extrem de îndrăznețe, unde descrierea a fost sugestivă: „Nu încetați niciodată să îmbrățișați viața, să râdeți, să vă faceți amintiri și să încercați să vedeți binele în oameni. Nu pierdeți timpul cu energia negativă, zâmbiți pentru că viața e prea scurtă.”

Mai multe publicații de peste ocean au dezvăluit că fosta soție a actorului, Angelina Jolie, este furioasă pentru că Brad a dus-o pe noua parteneră în locul în care ei s-au căsătorit chiar de aniversarea lor. El și Angie și-au unit destinele în 2014 la castelul Chateau Miraval.

Angelina Jolie, nervoasă din cauza relației lui Brad Pitt

„A o duce pe Nicole la Miraval la data la care era aniversarea lor, Brad știe exact ce face și ce reacție o să primească din partea Angelinei. Nu îi pasă că Jolie se va enerva. El se așteaptă să o facă.”, a explicat o sursă pentru Us Weekly.

O altă sursă a explicat pentru The Mirror că Angie este surprinsă că Pitt s-a coborât atât de jos: „O scârbește faptul că el se plimbă prin Europa cu această fată, în loc să își mențină viața amoroasă privată. Faptul că a dus-o în casa în care s-au căsătorit este de prost gust și nepotrivit.”

Se pare că Brad și Nicole s-au cunoscut la o petrecere în Berlin după premiera filmului ‚Once Upon A Time…in Hollywood’. Acesta are șase copii cu Angelina Jolie, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Know și Vivienne, 12 ani. Publicația Mirror Online a contactat reprezentanții celor doi, însă, aceștia nu au oferit până acum vreun comentariu.