News

Ce legătură există între Irina Shayk și fostul logodnic al lui Lady Gaga

andreea voicu
June 14, 2019 12:03 PM

O veste bombă zguduia showbiz-ul internațional săptămâna trecută! Supermodelul Irina Shayk și actorul Bradley Cooper au pus punct relației care a durat patru ani și din care a rezultat o fetiță minunată, acum în vârstă de 2 ani.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

În cele din urmă, zvonurile despre infidelitatea actorului au reușit să îi facă pe aceștia să se despartă.

Ce legătură există între Irina Shayk și fostul logodnic al lui Lady Gaga

Pelicula ‘A Star is Born’ a dat naștere speculațiilor despre o presupusă relație Bradley Cooper și Lady Gaga, care a evoluat de pe marele ecran în viața reală. Deși au încercat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, inevitabilul s-a produs, iar Irina Shayk și Bradley Cooper au decis să se despartă.

Însă fotomodelul nu suferă prea mult după ce a pus punct relației cu celebrul actorul. Cele mai recente fotografii de pe Instagram ale Irinei demonstrează contrariul. La puțin timp după ce s-a aflat că s-a despărțit de actorul Bradley Cooper, Irina a plecat în Islanda pentru o filmare.

Irina Shayk s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, într-un costum de baie negru. Deși are 33 de ani, șatena are o siluetă de invidiat, ea fiind râvnită de mulți bărbați.

Christian Carino o urmărește pe Instagram pe Irina Shayk

Postările Irinei Shayk pe Instagram se pare că i-au atras atenția lui Christian Carino, fostul logodnic al lui Lady Gaga, care i-a dat like la imaginile respective, scrie Daily Mail. 

 

View this post on Instagram

 

? @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Gaga și Carino s-au despărțit în februarie anul acesta, în plin sezon al Premiilor Oscar. Fanii au bănuit că ceva este în neregulă cu cei doi, după ce la premiile Grammy Lady Gaga a venit singură și fără inelul de logodnă pe deget.

Se pare că Irina a fost cea care și-a dorit cel mai mult să iasă din această poveste, au spus surse din anturajul celor doi. Însă motivul despărțirii ar fi fost altul decât Lady Gaga.

‘Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.

Aproape că s-au despărțit în perioada premierei ‘A Star is Born’, însă au fost sfătuiți să nu facă acest lucru, pentru că despărțirea ar fi pus filmul în umbră. Când turneul de promovare a filmului a luat sfârșit, Irina s-a gândit că au o șansă să repare relația, însă nu a funcționat conform planului.

Irina chiar a avut speranțe mari pentru viitorul lor împreună și a simțit că, odată ce copilul se va naște, vor găsi timp să se căsătorească, dar acest plan nu s-a materializat. Voia mai mult de la Bradley. Însă era nefericită și a petrecut prea mult timp străduindu-se să repare această relație’, au declarat surse din apropierea Irinei și al lui Bradley.