Fashion

Ce lenjerie intimă a purtat Cătălin Botezatu la ultimul eveniment monden!

nicoleta.ispasescu
May 17, 2018 13:36 PM

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, atât național, cât și internațional, care a reușit până la vârsta de 51 de ani să cunoască și să colaboreze cu nume mari din industria modei.

Pe Cătălin Botezatu nu îl poți vedea altfel decât la patru ace, purtând creații proprii și accesorii foarte scumpe. Așa l-am întâlnit și la ultimul eveniment monden, unde designerul ne-a declarat că până și lenjeria intimă este semnată Cătălin Botezatu: „Tot ce port, mai puțin accesoriile și ochelarii, sunt Cătălin Botezatu. Restul sunt Alexander McQueen, Button Korloff, mă rog, un Rolex și altele…90% port creațiile mele pentru că ar fi păcat să nu port ceea ce produc. Și lenjeria e Cătălin Botezatu!”.

Așa cum ne-a obișnuit, Cătălin Botezatu duce o viață extrem de agitată și, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a mai avut de-a lungul timpului, nu pare să se oprească deloc din muncă.

Proiecte, peste proiecte. Cam așa s-ar caracteriza viața lui Cătălin Botezatu. De parcă tot ce făcea până acum nu îi mânca destul timp și energie, designerul a început și o frumoasă colaborare cu echipa reality show-ului „Bravo, ai stil”, pentru care filmează uneori și câte 13-14 ore: „Nu mă vedeți (la evenimente) pentru că filmez uneori și 13-14 ore pe zi, iar în zilele libere am prezentări de modă, am foarte multe deplasări, am prezentări de modă și peste hotare. Uite, bunăoară, acum plec în Maroc la o prezentare la Marrakech, apoi o prezentare la Monte Carlo, deschid un magazin nou Viggo by Cătălin Botezatu, la Târgul Mureș, altul în București, altul la Praga, toate pe perioada acestei veri. Fashionul este viața mea și pe lângă fashion mai avem și alte afaceri și atunci trebuie să le ducem pe toate la un bun sfârșit”.

Pentru Cătălin Botezatu „Bravo, ai stil” reprezintă familia lui. Nu oricine are norocul de  a avea un job unde să poată face ce iubește cel mai mult, dar să mențină și o relație de prietenie cu colegii. Cătălin Botezatu, însă, a găsit jobul perfect: „E extraordinar. În afara faptului că durează foarte mult și filmăm non-stop…facem ceea ce ne place. E frumos pentru că trăiesc într-o mare familie. De fapt, e a doua mea casă, stând acolo câte 13-14 ore. Am niște producători de senzație. Pe Serap (Altiparmak) și pe Cătălin (Dumitru) îi iubesc efectiv!”

Cătălin Botezatu nu este la prima emisiune de acest gen, el a mai găzduit în trecut și altele, cum ar fi „Next top model” sau „Supermodels”. Designerul a e declarat că succesul acestor emisiuni se datorează faptului că nu sunt niște banale sfaturi pe care ei le dau fetelor, ci este vorba și despre întreținerea amuzamentului telespectatorilor: „Concurentele sunt bune și nebune. Sunt extraordinare, sunt talentate și că tot m-ai întrebat, publicul ar trebui să înțeleagă că este o emisiune de divertisment, nu o emisiune în care trebuie să facă o defilare, să le dăm verdictul și atât. Sunt curios, dacă ar fi doar atât s-ar mai uita lumea? Nu. Lumea se uită și pentru nebuneala din platou și atunci e firesc ca unii să catalogheze altfel emisiunea, dar eu cred că ei își dau seama. Publicul care contează își dă seama că este o emisiune și de divertisment, mai ales în gale”.