News

Ce loc de muncă a avut Gina Pistol înainte de a deveni cunoscută

iulia.statie
March 15, 2021 18:21 PM

Gina Pistol este extrem de cunoscută și iubită de milioane de români, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi. Totuși, puțină lume știe ce locuri de muncă a avut vedeta înainte de a deveni cunoscută, dar și care este meseria ei.

Pe aceeasi temaCe nu are voie să facă Gina Pistol în timpul sarcinii

Unde a lucrat Gina Pistol înainte de a deveni faimoasă

Gina Pistol povestea în trecut că muncește încă de la 17 ani, dar și că este optician de meserie. Vedeta a avut mai multe locuri de muncă înainte de a deveni cunoscută, iar aceasta nu s-a temut să spună că a muncit foarte mult pentru a avea parte de tot ce își dorește.

 ”Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă.”, a explicat Gina Pistol în trecut pentru Ok! Magazine.

„După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv.. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. Eu aveam faţă de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulţi îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine…”, a adăugat vedeta.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară

Gina Pistol a devenit de curând mămică, pentru prima oară la 40 de ani. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul emoționant a fost făcut public chiar de partenerul ei, Smiley. Cei doi trec prin momente minunate acum că își pot strânge în sfârșit micuța în brațe.

Încă de când au anunțat că vor deveni părinți, Gina Pistol și Smiley și-au ținut fanii la curent cu privire la schimbările din viața lor. Prezentatoarea de televiziune s-a folosit de social media pentru a discuta cu fanii despre diferite subiecte ce au legătură cu sarcina, dar iată că a venit momentul în care micuța a sosit pe lume.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a spus Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” , a scris artistul, pe rețelele de socializare.