News

Ce loc de muncă a avut Meghan Markle înainte să devină faimoasă

iulia.statie
March 26, 2021 13:17 PM

Interviul exploziv cu Meghan Markle și Prințul Harry ținut pentru Oprah Winfrey a șocat o lume întreagă. Aceștia au făcut multe detalii publice despre viața lor alături de Familia Regală, despre al doilea bebeluș, dar și despre planurile pe care le au acum că au început o nouă viață în America.

Pe aceeasi temaMeghan Markle nu a semnat un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Prințul Harry

Unde a lucrat Meghan Markle în trecut

Este normal ca internauții să devină din ce în ce mai fascinați de povestea celor doi, așa că toată lumea își dorește să afle cum era viața Ducesei de Sussex înainte să își cunoască alesul. Se pare că Meghan Markle a lucrat de la o vârstă extrem de fragedă pentru a reuși să aibă bani de buzunar.

Meghan Markle a muncit încă de la 13 ani, iar atunci când a rostit, în interviu, numele magazinului în care a fost angajată pe atunci, patronii s-au trezit cu nenumărate comenzi. Se pare că aceasta a lucrat într-un magazin de iaurt, iar salariul ei era foarte mic, dar fosta actriță nu s-a dat în lături de la munca grea.

Aceasta era plătită cu salariul minim pe economie, dar era extrem de plăcută printre clienți și angajați, potrivit Ok!Magazine. Meghan Markle avea doar 13 ani pe când a decis să lucreze în magazinul cu deserturi pe bază de iaurt pentru a-și câștiga banii de buzunar, chiar dacă acum se bucură de o avere imensă.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai primesc vreun ban din partea Familiei Regale

Deși nu a avut o viață foarte ușoară, Meghan Markle se poate bucura acum de tot ce și-a dorit, căci a strâns o avere impresionantă de pe urma carierei sale de actriță. Cât despre banii pe care ea și Prințul Harry îi primeau de la Familia Regală, se pare că aceștia nu au mai avut parte de nicio sumă încă de la jumătatea anului 2020, deci, pentru a se întreține, ei au decis să semneze diferite contracte cu Netflix și Spotify, ce le vor aduce milioane de lire sterline.