News

Ce loc de muncă a avut Monica Bârlădeanu înainte să devină faimoasă

iulia.statie
August 13, 2020 12:53 PM

Monica Bârlădeanu este o vedetă extrem de cunoscută și apreciată de la noi, iar acum, aceasta face parte din distribuția serialului ‚Vlad’, difuzat de Pro TV.

Pe aceeasi temaPe ei i-a iubit Monica Bârlădeanu! Bărbații din viața vedetei TV

Ce loc de muncă a avut Monica Bârlădeanu

Totuși, chiar dacă aceasta are o carieră strălucitoare, este recunoscută atât pentru talentul, cât și pentru frumusețea ei, înainte de a cunoaște faima, ea a lucrat ca și ospătăriță pentru a își ajuta familia făcând rost de bani.

Ținând cont că a avut multe provocări de înfruntat și avea o situație financiară mai precară, vedeta a lucrat încă de când era adolescentă: „Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.”

„Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.”, a spus Monica la Antena Stars, potrivit publicației Click!

Ba chiar, aceasta a trebuit să facă câteva modificări pentru a se asigura că o vor primi la locul de muncă ales: „Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”

Recent, Monica Bârlădeanu povestea că și-a găsit liniștea în credință: ”Îmi găsesc multe ancore în credință. Absolut toată lumea are o formă de căutare spirituală. Toată lumea simte să se ancoreze sau să se echilibreze într-un fel. Asta e o nevoie pe care am avut-o și eu.”