Beauty

Ce mănâncă Halle Berry pentru a se menține în formă la 54 de ani

iulia.statie
December 30, 2020 12:16 PM

La 54 de ani, Halle Berry este una dintre vedetele de la Hollywood ce se bucură de o siluetă perfectă. Aceasta este dedicată sportului, dar ține și o dietă strictă pentru a se asigura că se menține mereu în formă, existând câteva alimente pe care actrița le evită de ani întregi.

Pe aceeasi temaCelebrități care și-au unit destinele în Franța, țara iubirii

Cum se menține Halle Berry în formă

Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet la vârsta de 22 de ani, urmând apoi o dietă keto. Actrița recunoștea într-un eseu scris pentru publicația Women’s Health că a fost dependentă de zahăr și mânca cereale pline de zahăr la micul dejun, apoi gusta bomboane în restul zilei.

Deși a fost foarte greu să renunțe la dulciuri, după câteva săptămâni pline de schimbări de dispoziție și migrene, Halle Berry și-a schimbat complet meniul de zi cu zi. Acum, dacă își dorește ceva dulce, mănâncă mure și zmeură. Apoi, ea a renunțat și la orez, paste și chiar pâine.

La ce alimente a renunțat Halle Berry

„Știu că unii ați întrebat, cum am putut renunța la pâine? Este exact ca și în cazul zahărului, atunci când îi dai suficient timp fără el, corpul tău se schimbă și își schimbă și plăcerile.”, spunea ea în trecut. Ultimul pe listă? Vinul.

Acum, actrița se bucură de un vin cu un conținut scăzut de zahăr, ce se potrivește stilului său de viață. Într-un alt eseu pentru publicația menționată mai sus, Halle a spus că dieta keto a ajutat-o să se obișnuiască cu diabetul. În loc de piure de cartofi, aceasta preferă piure de conopidă cu unt și sare.

La micul dejun, aceasta mănâncă de obicei ouă cu ardei și ceapă, acoperind totul cu brânză. De asemenea, salatele o ajută foarte mult pentru a se menține în formă, consumându-le la prânz. Aceasta a spus că dieta ei este ca un plan cu un conținut ridicat de grăsimi, moderat în proteine și scăzut în carbohidrați, simțindu-se incredibil datorită stilului său de viață.

Dieta ei nu este singurul lucru ce o face să se simtă cu adevărat incredibil în aceste zile. Halle Berry trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu muzicianul Van Hunt, iar aceștia nu își mai ascund relația nici pe rețelele de socializare.