News

Ce mare a crescut primul fiu al lui Laurențiu Reghecampf

Verdict.ro
April 17, 2019 13:27 PM

Primul fiu al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, locuiește împreună cu mama lui în Germania. Băiatul vine însă des în România, aici unde tatăl lui locuiește alături de a doua sa soție, impresara Anamaria Prodan. De o bună perioadă de timp, Laurențiu Reghecampf locuiește în Abu Dhabi, acolo unde a fost antrenorul unei echipe de fotbal.

Ce mare a crescut primul fiu al lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu a făcut niciodată diferențe între copii, iar Luca a fost mereu bine primit în familia lor. Anamaria Prodan obișnuiește să spună despre el că este „băiatul nostru din prima căsătorie a lui Laurențiu” și aceasta postează frecvent imagini cu acesta pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Cei patru frați se înțeleg de minune. Mai mult, de fiecare dată când au ocazia, petrec timp împreună. De cele mai multe ori, copiii își petrec vacanțele împreună.

Citește și: Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca

Băiatul în vârstă de aproape 18 ani este mare pasionat de ciclism. Luca nu este singurul copil rezultat din mariajul lui Laurențiu cu Mariana Pfeiffer. Cuplul a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina Reghecampf. Micuța s-a stins însă din viață la doar o lună după ce a împlinit 1 an, ca urmare a unei malformații congenitale la inimă.

Mariana și-a refăcut viața în Germania, acolo unde locuiește cu soțul său actual și cu Luca Reghecampf, însă suferința continuă să existe Citeşte întreaga ştire: Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie.

Citește și: Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au împreună un băiețel. Acesta îi poartă numele tatălui și este alintat Bebeto de către familie. În plus, Reghe este tată vitreg pentru cele două fiice ale Anei din prima căsnicie, Rebecca, de 19 ani, și Sarah, de 18 ani.