News

Ce mesaj a transmis Regina Elisabeta înainte ca interviul susținut de Meghan Markle și Prințul Harry să fie difuzat

iulia.statie
March 8, 2021 08:43 AM

Cu doar câteva ore înainte ca interviul susținut de Meghan Markle și Prințul Harry pentru Oprah Winfrey să fie difuzat, Regina Elisabeta a decis să transmită propriul mesaj.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Regina Elisabeta a susținut un discurs. Ce a spus Monarhul

Familia Regală a sărbătorit în acest an Commonwealth Day printr-un program special difuzat pe BBC, unde Regina Elisabeta a susținut un discurs unde a menționat de provocările pe care le-a experimentat toată lumea în ultimul an. „În perioada următoare, în timp ce sărbătorim prietenia, spiritul de unitate și realizările comunității, avem oportunitatea de a ne gândi la o perioadă cum nu a mai existat niciodată.”, a zis aceasta.

„În timp ce experiențele din ultimul an au fost diferite pentru toți, exemple relevante de curaj, dedicare și dăruire au fost demonstrate în fiecare națiune și teritoriu, în special de cei care lucrează în prima linie și au oferit asistență medicală și alte servicii publice.”, a adăugat Monarhul.

Este pentru prima oară în istorie când Familia Regală au sărbătorit Commonwealth Day prin apariții televizate, căci de obicei seniorii regali sunt prezenți la Westminster Abbey. „Nevoia de a menține distanța și a lucra în mare parte izolat, a fost pentru mulți oameni o experiență neobișnuită. În viața de zi cu zi, a trebuit să ne conectăm și să comunicăm prin intermediul tehnologiei, ce a repezentat o experiență nouă pentru unii dintre noi, rămânând astfel conectați cu prietenii, familia și colegii ce nu au putut fi văzuți.”, a adăugat Regina.

Regina Elisabeta a transmis un mesaj emoționant

Așa cum ne-a obișnuit, Regina Elisabeta a transmis și un mesaj plin de speranță. Încă de la începutul pandemiei, Monarhul a încercat să introducă replici ce pot să le ofere putere tuturor celor ce au trecut prin clipe grele. „Privind în perspectivă, relațiile cu ceilalți vor rămâne importante, întrucât ne străduim să oferim un viitor comun mai sigur, astfel încât națiunile și societățile în care trăim, oriunde s-ar afla, să devină locuri mai bune pentru noi toți.”, a mai spus Regina.