News

Ce mesaj emoționant a transmis Pavel Bartoș pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară

iulia.statie
March 11, 2021 12:14 PM

Gina Pistol și Smiley pot să își strângă fetița în brațe! Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară pe data de 9 martie, iar anunțul emoționant a fost făcut public de către cântăreț pe rețelele de socializare. Aceștia au primit extrem de multe urări de la fani, dar și de la alți prieteni celebri.

Pe aceeasi temaGina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley: "Este o relație normală..."

Pavel Bartoș, mesaj emoționant pentru Gina Pistol și Smiley

Smiley și Pavel Bartoș au o relație de prietenie de mulți ani. Pe lângă faptul că aceștia sunt colegi în emisiunea ‘Românii au Talent’, cântărețul este și nașul Sofiei, fiica lui Pavel Bartoș. Invitat în emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la PRO TV, acesta le-a transmis un mesaj emoționant lui Smiley și Ginei Pistol, explicând și emoțiile prin care au trecut cei doi, dar și faptul că artistul își dorea să devină tată de mult timp.

„Nu se poate descrie în cuvinte starea pe care o are el acum. Mă bucur că i s-a întâmplat pentru că își dorea acest lucru. E parte din familia mea și parcă zici că fratele, sora, cineva tare drag mie mi-a facut o bucurie. Erau foarte emoționați. Încă nu realizează că el de fapt de vreo 9 luni are o față schimbată, de bucurie, de om fericit.”, a spus Pavel Bartoș în emisiunea menționată mai sus.

Imediat cum Smiley a anunțat pe rețelele de socializare că fiica lui s-a născut, Pavel Bartoș a postat și o fotografie emoționantă, alături de un mesaj ce a fost extrem de apreciat de fani. „Astăzi acești doi oameni sunt cei mai fericiți oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei, bine ai venit în clubul tăticilor!”, a scris el pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă, marți, 9 martie. Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru prima dată, la 40 de ani. Fanii au aflat veștile emoționante după ce Smiley a decis să posteze un videoclip pe Instagram, în care le povestea fanilor totul despre fiica sa.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și stim deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.”, a spus Smiley.

„Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!” , a scris artistul, pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)