News

Ce mesaj frumos a transmis Gina Pistol după ce a aflat că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

iulia.statie
March 29, 2021 14:28 PM

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți! Cei doi se bucură de cele mai minunate clipe, iar fanii le-au lăsat extrem de multe comentarii pe rețelele de socializare după ce a apărut prima fotografie cu burtica de gravidă a modelului. Și alte vedete le-au transmis urări de bine, printre care și Gina Pistol.

Pe aceeasi temaDani Oțil, vacanță de vis alături de iubita sa! Unde au petrecut aceștia

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți

În urmă cu puțin timp, prezentatorul de televiziune și iubita lui au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat, multă lume s-a bucurat nespus pentru faptul că aceștia se vor bucura de un bebeluș.

Dani Oțil a fost cel ce a făcut anunțul, în stilul caracteristic, plin de umor. Acesta formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu din 2018, iar la începutul anului 2020, el o cerea în căsătorie pe aleasa lui pe când se aflau în vacanță într-o locație exotică. Iată că timpul a trecut, iar cei doi se pregătesc pentru un alt capitol din viața lor, așa că în curând se vor bucura de un bebeluș.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…Pt toți…hai că am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o să avem un copil. Am decis să spun aici, pt că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe Instagram, postând o fotografie cu iubita lui.

Ce mesaj le-a transmis Gina Pistol celor doi

Printre cei ce le-au făcut urări se numără și Gina Pistol, ce a născut de curând o fetiță. Prezentatoarea de televiziune a avut de transmis un mesaj emoționant pentru viitoarea mămică, Gabriela Prisăcariu. „Sarcină ușoară, Gabriela! Să fiți bine!”, a scris vedeta la fotografia postată de Dani Oțil cu iubita lui.