News

Ce mesaj frumos i-a trimis Barack Obama soției sale, Michelle Obama

iulia.statie
January 18, 2020 14:48 PM

Instagram-ul este folositor pentru multe lucruri: idei pentru rețete, fotografii cu animale, informații despre noua iubită a fostului prietenei tale, poze cu aceștia din călătoria în Grecia. Totuși, cele mai frumoase mesaje și poze sunt acelea ce prezintă puține informații din interiorul unei relații perfecte.

Barack Obama, cunoscut ca fiind un soț ideal, a postat un mesaj cu adevărat emoționant cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Michelle Obama. Michelle a împlinit 56 de ani, iar Barack nu s-a putut abține din a posta un colaj de fotografii cu un mesaj frumos.

Ce mesaj frumos i-a trimis Barack Obama soției sale, Michelle Obama

„În fiecare scenă, tu ești steaua mea, Michelle Obama! La mulți ani, iubito!”, a scris acesta.

 

View this post on Instagram

 

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Ce face aceste poze superbe cu adevărat este faptul că ele par a fi făcute destul de recent, iar naturalețea celor doi este pusă în evidență, potrivit Vogue. Ei au luat exemplu oricărui cuplu tânăr și s-au înghesuit într-o cabină de fotografii pentru a le demonstra tuturor că flăcăra dintre ei niciodată nu s-a stins.

Nu se știe încă dacă fiicele lor, Sasha și Malia, se simt inconfortabil ținând cont de aceste ipostaze tandre pe care le afișează părinții lor, așa cum oricare copil s-ar simți, însă această postare arată încă o dată că Barack este soțul perfect. Mai mult, Michelle s-a dovedit a fi o femeie cu adevărat puternică și un exemplu de urmat, deci merită tot ce este mai bun.

Oamenii au început să își apere și sărbătorească partenerii într-un mod public, așa cum a făcut și Prințul Harry atunci când s-a hotărât să își protejeze soția de multe lucruri, mai ales de tabloidele englezești. Totuși, deși liderii din întreaga lume sunt extrem de complicați, iată că dintre toți, Barack Obama este regele gesturilor romantice.