News

Ce mesaj i-a transmis Miley Cyrus soțului său, Liam, cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

andreea voicu
June 12, 2019 16:59 PM

Solista americană, Miley Cyrus, s-a măritat anul trecut în decembrie, cu alesul inimii sale, Liam Hemsworth. Ceremonia a fost una intimă, la care au luat parte doar familia și câțiva prieteni apropiați.

Pe aceeasi temaMiley Cyrus și Liam Hemsworth s-au casatorit? Cuplul este logodit din 2016

Ce mesaj i-a transmis Miley Cyrus soțului său, Liam, cu ocazia aniversării a 10 ani de relație

Recent, Miley și Liam au aniversat 10 ani de relație, însă în presă au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit. Supărată pe baza acestor speculații, solista a postat pe Twitter o imagine cu titlul unei publicații care anunța că au pus punct relației. Prin acest mesaj, Miley Cyrus a negat aceste zvonuri.

Aniversare fericită, dragostea mea. Este bine de știut că amandoi suntem la fel de prostuti cum eram în 2009! Unele lucruri nu se schimbă niciodată… și sper că ceea ce simți pentru mine este unul dintre ele’, a scris Miley.

După ce a scris acel mesaj amuzant, artista a mai postat imagini din filmul care i-a adus împreună, ‘The Last Song’.

Cyrus şi Hemsworth şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru „The Last Song“, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei un an mai târziu. După aproape 3 ani de pauză, Miley şi Liam s-au împăcat, cântăreaţa fiind surprinsă cu inelul de logodnă pe deget.

Într-un interviu, Liam Hemsworth vorbea la superlativ de partenera lui, Miley.

‘Aveam 18 ani când am întâlnit-o. Ne-am îndrăgostit repede și am avut o legătură puternică încă de la început și, cred că în mintea mea știam că se va întâmpla asta, însă nu ne gândeam la o nuntă așa repede. Însă, după ce treci prin ceva atât de emoțional cu cineva, vă apropiați și am simțit că am pierdut o mare parte din viața noastră, așa că am vrut să avem o parte nouă. A fost un lucru bun care a ieșit dintr-o situație oribilă. Urma să se întâmple oricum, însă cred că asta a grăbit puțin lucrurile’, a spus actorul.