News

Ce mesaje șocante a transmis Kanye West despre Kim Kardashian și Kris Jenner

iulia.statie
July 22, 2020 11:58 AM

Kanye West se află din nou în mijlocul unei controverse, după decizia lui de a discuta despre nașterea fiicei sale.

Kanye West, dezvăluiri șocante

Cântărețul a publicat câteva mesaje șocante pe social media ce au legătură cu soția lui, Kim Kardashian, dar și cu mama ei, Kris Jenner. „Kris, nu te juca cu mine și cu liniștea mea, nu ai voie să stai în preajma copiilor mei.”, a fost unul dintre mesajele scrise de acesta, toate fiind șterse ulterior.

Totuși, deși acesta a șters mesajele, fanii au fost șocați de comportamentul său, dar și de dezvăluirile făcute. „Ești pregătită să vorbești cu mine sau îmi ignori apelurile în continuare?”, se arată în captura de ecran postată de acesta, mesajul fiindu-i trimis lui Kris Jenner.

Mai mult, el a declarat că soția sa, Kim Kardashian, a încercat să îl interneze cu ajutorul unui doctor. „Kim a încercat să aducă un doctor ca să mă închidă cu un alt doctor. Kim își dorea să ajungă la Wyoming cu un doctor pentru a mă închide, ca în pelicula Get Out, pentru că m-am plâns cu privire la salvarea vieții fetițelor mele.”, a spus el.

 

View this post on Instagram

 

#KanyeWest had quite a bit to say on Twitter tonight…👀😳

A post shared by WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar) on

Ce se întâmplă între Kanye West și Kim Kardashian

Aceste mesaje controversate vin după ce Kanye West a făcut câteva dezvăluiri în cadrul campaniei sale electorale ce au șocat pe toată lumea: „Aproape mi-am omorât fiica. Iubita mea m-a sunat țipând, plângând. Sunt un rapper. Ea mi-a spus că este însărcinată. Ea plângea. Chiar dacă soția mea va divorța de mine după acest discurs, ea a adus-o pe North pe lumea aceasta, când eu nu mi-am dorit. Ea a protejat acel copil.”

„Tatăl meu a vrut mă avorteze. Mama mi-a salvat viața. Astăzi nu ar mai fi existat Kanye West fără mama mea.”, a spus rapperul.

Se pare că soția lui, Kim Kardashian, este furioasă din cauza acestor dezvăluiri, după cum notează publicațiile People și Entertainment Tonight. Mai mult, aceasta se teme pentru sănătatea lui mintală, căci în trecut a fost diagnosticat cu tulburare bipolară.

 

View this post on Instagram

 

#KanyeWest had one more thing to say about his wife #KimKardashian (SWIPE for previous tweets)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on