Fashion

Ce model a inspirat-o pe Kaia Gerber să înceapă o carieră în modelling

iulia.statie
October 26, 2020 13:18 PM

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, calcă pe urmele mamei sale de ceva vreme și se pare că modelling-ul i se potrivește perfect! Deși Cindy cu siguranță a avut un impact asupra carierei sale, modelul în vârstă de 19 ani a dezvăluit că altcineva a făcut-o să își dorească să intre în industrie, anume Naomi Campbell.

Pe aceeasi tema10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua colecție a lui Alexander Wang

Kaia Gerber, inspirată de Naomi Campbell

Naomi a devenit mentorul a mai multor modele tinere din industrie, iar Kaia se află printre ele. „Naomi a susținut întotdeauna relațiile autentice cu designeri, editori, fotografi și așa mai departe și m-a încurajat să fac același lucru.”, a dezvăluit Gerber.

Cât despre Campbell, se pare că și ea o admiră mult pe fiica lui Cindy: „Sunt foarte mândră de Kaia. Am stat cu ea și mama ei la Azzedine Alaia…și ne-am așezat la masa din bucătărie și am trecut prin toate prezentările de modă pe care ar trebui și nu ar trebui să le facă în acest moment, pentru că este un copil. A ținut cont de tot!”

A învăța de la Campbell nu este un lucru mic în industrie, iar supermodelul a văzut în Kaia talentul încă de la început, mai ales că Cindy a trebuit să își împiedice fiica să intre în industrie de la o vârstă mult prea fragedă. „A fost bine că nu putea merge pe podium până la 16 ani. Există legi pentru acest lucru. După aceea, n-am mai putut să o rețin.”, a declarat Crawford pentru Net-A-Porter.

Ce a spus Naomi Campbell despre Kaia Gerber

Cindy știe că a fost vorba și de nepotism în cariera fiicei sale, dar consideră că există și părți bune: „Pe lângă faptul că sunt mama a doi tineri ce fac parte din industria modei, desigur, îmi fac griji. Dar să fim sinceri. Copiii mei sunt binecuvântați în industrie, deoarece nu vin ca și necunoscuți. Oamenii știu că voi veni după ei dacă se vor încurca cu copiii mei.”

Totuși, Kaia știe că și Campbell va avea grijă de ea: „Naomi navighează în această lume. Ea oferă un exemplu incredibil pe care ar trebui și alții să îl urmeze.”

Iar, cu toate acestea fiind spuse, mentorul său, Naomi Campbell, o admiră pe Kaia. „Dăruiește, este generoasă în ceea ce face, deci este perfectă. Asta trebuie să faci pentru a deveni un model grozav. Are totul pentru a fi un model minunat, așa că merge pe drumul ei.”, a spus supermodelul pentru The Love Magazine.