Fashion

Ce modele de rochii se poartă în 2020

A. S.
November 17, 2019 14:44 PM

2019 este la final și deja ne gândim ce modele de rochii se poartă în 2020. Vestea bună este că fiecare se poate regăsi în trendurile noului an, indiferent de stil și preferințe.

Anul 2020 este despre strălucire și feminitate, despre alegeri echilibrate din toate punctele de vedere, de la cromatic la tăieturi, forme și croiuri. Indiferent de ce rochii se poartă în 2020, este bine să știi ce ți se potrivește, pentru a alege, dincolo de tendințe, piesele vestimentare în care să te simți și să arăți cu adevărat bine.

Ce modele de rochii se poartă în 2020. Printurile florale

Imprimeurile – acestea continuă să fie în topul preferințelor, mai ales că pot fi atât de diverse. Dacă până la un moment dat animal print-ul era singura variantă, acum modelele florale și stilul romantic sunt la mare căutare. Nu sunt singurele desigur. Ca o demonstrație a faptului că textura simplă a unui material nu este de ajuns în a crea o apariție deosebită, printurile plusează și contribuie desigur la un stil mai complex, mai atrăgător. De asemenea, umerii supradiemnsionați se vor regăsi și în modelele de rochii pentru 2020.

Ce modele de rochii se poarta in 2020. Model in rochie cu print loral
Umerii supradimensionați și florile se regasesc in modelele de rochii pentru 2020

 

Ce modele de rochii se poartă în 2020. Culorile anului 2020

  • În ceea ce privește culoarea anului 2020, Pantone a decis că aceasta va fi inspirată de ocean. Așadar, albastrul va fi în centrul atenției, dar și nuanțele de verde și gri, datorită diversității de culori din misterioasele ape ale oceanului.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mados Terapijos Butikas (@madosterapijosbutikas) on

  • De asemenea, în 2020 se poartă rochii în culori pastelate ca roz, baby-blue, galben și verde

 

Modele de rochii 2020. Model in rochie galbena
Culorile solare se vor regasi si in modele de rochii 2020

 

Nicole Scherzinger in rochie verde
Modelel de rochii 2020. Nicole Scherzinger
  • Alege rochii în nuanțe de nude și maro, în combinație cu alb. Dar și argintiu și aiuriu
Model pe catwalk in rochie aiurie
Modele de rochii 2020 nude si argintiu
  • Rochii cu pene, animal print și piele

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doro? (@doro_scm) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christeena Malo (@christeenamalo) on

Ce modele de rochii se poartă în 2020, în funcție de forma corpului

Indiferent care sunt tendințele și ce modele de rochii se poartă în 2020, este bine să știi să adaptezi trendurile la ceea ce se potrivește stilului și mai alei siluetei tale.

Modele de rochii pentru silueta clepsidră

Aceasta este forma ideală a corpului unei femei. Dacă o ai, eşti norocoasă! Trebuie doar să alegi îmbrăcămintea care nu-ţi ascunde frumuseţea. Poartă rochii pe corp, structurate, care se leagă sub bust sau în talie, din materiale diafane, uşoare, fine, scurte sau lungi.

Modele de rochii pentru corpul pară

Evită petele de culoare, bulinele, imprimeurile şi croielile care atrag atenţia asupra şoldurilor. Pune-ţi în valoare talia şi braţele şi distrage atenţia de la şolduri, purtând fuste în nuanţe neutre, forme conice. Poartă rochii care nu au bretele, volane, care urmează linia corpului până la şold, apoi devin evazate, de tip sirenă.. Te avantajează decolteurile tip „bărcuţă” jachete care să „taie” silueta exact în talie şi încălţămintea în nuanţe nude, care îţi alungeşte vizual piciorul.

Modele de rochii pentru corpul în formă de triunghi invertit

Adu atenţia asupra taliei şi şoldurilor purtând fuste în culori mai accentuate, iar sus bluze în nuanţe neutre. Evită bretelele, decolteul stil „bărcuţă”. Ţi se potrivesc rochiile asimetrice, pe un singur umăr, strâmte pe talie şi evazate în jos. Pantalonii şi fustele cu talie înaltă te avantajează.

Modele de rochii pentru corpul ateltic

Ai braţe şi picioare frumoase pe care trebuie să ţi le scoţi în evidenţă. Creează-ţi forme, purtând volane, accesorii care îţi măresc bustul, pune accent pe talie (cu o curea, un cordon) şi experimentează tot felul de culori. Prin culoare adaugi straturi şi dimensiuni şi poţi crea forma ideală de clepsidră

Modele de rochii pentru silueta măr

Tu trebuie să pui accent pe picioare. Pentru ca silueta să pară mai lungă şi să dai iluzia că ai talie poartă rochii tăiate la gât în formă de „V”, strânse până în talie, după care mai largi şi lungi doar până în zona genunchiului, sutiene care să-ţi ridice bustul. Evită rochiile lungi, precum şi pe cele strânse imediat sub bust, crezând că, astfel, ascunzi burta sub volane, pentru că nu vei face decât să dai şi mai mult volum în acea zonă, iar mulţi cunoscuţi se vor grăbi să te felicite, crezând că eşti însărcinată.

Citește și: MODELE DE ROCHII DE SEARĂ, LA MODĂ ÎN 2019