News

Ce nemulțumiri avea Meghan Markle după ce a devenit Ducesă

andreea voicu
January 25, 2020 18:16 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că nu vor să mai facă parte din Casa Regală Britanică și că au de gând să ducă o viață normală și liniștită.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Ce nemulțumiri avea Meghan Markle după ce a devenit Ducesă

Deși a fost criticată că l-a îndepărtat pe Prințul Harry de membrii familiei sale, Meghan Markle nu pare afectată și este fericită că poate să revină la vechile obiceiuri dinainte de a se căsători cu Harry.

Când locuia în Marea Britanie, Ducesa de Sussex era nevoită să se supună mai multor reguli. Meghan Markle nu avea voie să îşi exprime public părerile politice. De altfel, niciun membru al familiei regale britanice nu avea voie să se implice din punct de vedere politic.

Acum, soția Prințului Harry va avea libertatea de a-și exprima liber părerile și ideile, susțin surse din cadrul Casei Regale Britanice, notează dailymail.co.uk.

Înainte de a fi logodită cu Prințul Harry, Meghan Markle l-a atacat pe Trump, pe care l-a numit misogin. În prezent, Ducesa a ales să locuiască în Canada, alături de Harry și micuțul lor, Archie. Nu este exclus ca fosta actriță americană să se implice mai mult în viața politică din Canada.