News

Ce nu s-a văzut la TV la Premiile Oscar 2020. Cum au petrecut, de fapt, vedetele în backstage

raluca.oprea
February 10, 2020 07:15 AM

Premiile Oscar 2020 au trecut, iar milioane de oameni din întreaga lume au urmărit cu sufletul la gură să vadă dacă actorii sau filmele lor preferate au reuşit să câştige ceva. În vreme ce fanii cinematografiei stăteau cu ochii pe TV, în culise, vedetele se distrau şi făceau conversaţie, departe de camerele de filmat.

Mai mult decât atât, toţi aşteptau să petreacă, şi ce ocazie mai bună decât Governors Ball, petrecerea de după ceremonia propriu-zisă a Oscarurilor, care nu este transmisă live la TV şi la care participă toată crema Hollywood-ului.

Cum au petrecut vedetele la Oscar şi ce s-a întâmplat la petrecerea exclusivistă

Nu mai puţin de 200 de tehnicieni au muncit din greu timp de zece zile pentru a asigura o petrecere de neuitat pentru aproximativ 1500 de invitaţi din „cetatea filmului”. Vedetele cinematografiei americane au fost întâmpinate de o sală imensă, unde totul era pregătit cu atenţie până la cel mai mic detaliu.

Tavanul a atras atenţia tuturor. O instalaţie de circa 2000 de elemente a fost atracţia principală a sălii, iar montarea ei a necesitat o muncă titanică.

Așa a arătat sala în care au petrecut vedetele de la Oscar

De mâncarea servită la eveniment s-a ocupat celebrul bucătar Wolfgang Pluck, iar anul acesta 70% din felurile servite au fost vegetariene. Când a venit vorba de desert, invitaţii au avut de ales dintre 43 de opţiuni, dintre care 35 au fost vegetariene.

Printre bucatele cu care vedetele s-au putut delecta s-au regăsit caviarul, tradiţionalul somon afumat, pacheţele de primăvară, conopidă gratinată la cuptor sau bruschete cu ciuperci sălbatice. De asemenea, la finalul evenimentului, toţi invitaţii au plecat acasă cu câte o statuetă Oscar făcută din ciocolată.

În ceea ce priveşte muzica, de eveniment s-au ocupat Questlove, DJ Kiss şi DJ M.O.S.

Cadouri de lux pentru vedetele nominalizate la Oscar

Pe lângă petrecerea cu mare fast, vedetele de film nominalizate la Oscar s-au bucurat şi de cadouri surpriză. Aşa cum a obişnuit în ultimii 18 ani, compania Distinctive Asserts a oferit daruri scumpe celor cu şanse la premiu. Poate cel mai important dintre acestea este excursia pe o croazieră în Antarctica.

Timp de 12 zile, 200 de invitaţi vor petrece momente de neuitat la bordul iahtului super luxos Scenic Eclipse, care dispune de opt restaurante, două elicoptere, un submarin de agrement şi un spa.

Pe lista de cadouri se mai regăsesc şi o cină romantică la un restaurant exclusivist din Mexic, specializat în mâncarea bio, un colier făcut din Lapis Lazuli, piatră preţioasă extrasă din una dintre cele mai vechi mine ale Terrei, dar şi tratamente cosmetice făcute de doctorul Konstantin Vasyukevich, unul dintre esteticienii preferaţi de vedetele de la Hollywood.