News

Ce nume ar putea să aleagă Meghan Markle și Prințul Harry pentru al doilea bebeluș

Verdict.ro
May 6, 2021 08:00 AM

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară! Ducesa este însărcinată și va aduce pe lume al doilea bebeluș la finalul acestei primăveri. Vestea vine la mai puțin de doi ani de la nașterea băiatului lor, Archie, ce va împlini 2 anișori pe 6 mai.

Pe aceeasi temaCum a reacționat Familia Regală când a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă al doilea copil

Ce cred fanii despre numele pe care ar putea să îl aleagă Meghan Markle și Prințul Harry pentru al doilea bebeluș

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, a dezvăluit un reprezentant al cuplului. Mai mult, o fotografie cu aceștia a fost dezvăluită, în care burtica fostei actrițe este pusă în evidență, ea purtând o rochie Carolina Herrera, creată pentru ea la prima sarcină.

Deși sexul copilului nu a fost făcut public, multă lume crede că Ducii de Sussex au aflat deja ce o să aibă. Nu a durat mult până ce casele de pariuri și-au început activitatea pentru a presupune ce nume o să aleagă cei doi.

Se pare că Diana este numele favorit de fanii celor doi, dacă Meghan Markle va aduce pe lume o fetiță, potrivit publicației The Sun. Fosta actriță și partenerul său i-au adus tribut Prințesei Diana, ținând cont că au anunțat că așteaptă un bebeluș chiar pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

Ce tribut au adus Meghan Markle și Prințul Harry pentru Prințesa Diana

Ce au Ducii de Sussex în comun cu mama Prințului Harry? Prințesa Diana decidea să anunțe că este însărcinată cu acesta chiar în aceeași dată. Pe 13 februarie 1984, regretata Prințesă de Wales și Prințul Charles anunțau că vor deveni părinți pentru a doua oară, dar veștile emoționante apăreau pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume abia următoarea zi, pe 14 februarie.

Casa de pariuri Betvictor a dezvăluit și celelalte nume ce au obținut un loc fruntaș. Se pare că fanii cred că dacă Ducii de Sussex vor avea o fetiță o vor numi Diana, Alice, Grace, Isabella sau Alexandra. Dacă bebelușul va fi băiat, atunci va primi numele de Charles, Thomas, Arthur, Edmund sau Philip.