News

Elena Gheorghe a aniversat 15 ani de relație! Ce o deranjează pe vedetă la soțul său

iulia.statie
July 30, 2020 15:30 PM

Ziua de 30 iulie este extrem de importantă pentru artistă, iar aceasta le-a povestit fanilor totul despre semnificația acestei zile.

Pe aceeasi temaElena Gheorghe a fost nașă de botez! Ce ținută a purtat artista

Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru fani

Și nu doar pentru ea această zi este importantă, ci și pentru soțul ei. Vedeta a făcut un anunț emoționant pe social media, alături de o fotografie în care apare alături de alesul ei.

”30 iulie are 3 semnificatii pentru mine: m-am nascut, mi-am gasit sufletul pereche si m-am logodit. Asa ca astazi e sarbatoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relatie si 9 ani de la logodna”, a scris vedeta pe social media.

Totuși, aceasta a spus că soțul ei ar putea fi perfect, dacă nu ar exista un mic detaliu ce o supără: ”Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie două veri ca să-l ajung”, a scris aceasta. Evident, fanii au reacționat la gluma ei plină de umor și le-au făcut celor doi multe urări de bine.

Cum se menține în formă Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc și are o siluetă de invidiat, dar vedeta a cam renunțat la sport în perioada de izolare, iar acum s-a apucat din nou de treabă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Vedeta și-a schimbat și alimentația, dar, recunoaște că nu se poate abține din a își îndeplini din când în când câte o plăcere.

”În fiecare zi un pic de mişcare… de exemplu aseară am fost la alergat, astăzi vreau să fac braţe. Un pic cu un pic fac mult pentru fiecare dintre noi. Eu am fost o leneşă, trei luni de zile n-am făcut niciun fel de mişcare şi acum mi-am dat seama că n-a fost bine deloc. Am început de trei săptămâni mişcarea şi deja se văd îmbunătăţiri. Desigur că am umblat un pic şi la alimentaţie, dar asta nu înseamnă că nu-mi mai fac şi poftele.”, a zis artista, potrivit okmagazine.

„Şi mă mai joc un pic şi cu mentalul meu… dacă reuşesc să alerg 12 kilometri mă premiez de fiecare dată cu ceva dulce, o gogoaşă cu ciocolată sau îngheţată, sau o felie de tort cu ciocolată şi alune sau orice altă idee genială îmi vine.”, a continuat aceasta.