News

Ce onorarii au primit actorii din FRIENDS pentru episodul special "Reuniunea"

Verdict.ro
May 29, 2021 21:22 PM

După luni (în acest caz, ani) de speculații și de așteptare, reuniunea Friends a devenit realitate. Această reuniune a fost difuzată pe HBO Max, pe 27 mai, în onoarea împlinirii a 25 de ani de la lansarea faimosului serial.

Friends: The Reunion” – un episod special cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer – a fost unul dintre cele mai așteptate de către fanii serialului ”Friends”.

Ce onorarii au primit actorii din Friends pentru reuniune

 

Deși actorii s-au reunit, aceștia au apărut ca și ei înșiși, nu au jucat personajele. „Pentru a evita orice neînțelegere, vrem să clarificăm faptul că acesta nu este un episod din serial. Actorii vor apărea ca și ei înșiși, nu vor juca personajele.”, au spus oficialii HBO Max.

Un aspect foarte comentat pe rețelele de socializare a fost cel referitor la banii primiți de actori pentru acest episod special.

Potrivit site-ului Forbes.com, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii Friends, au negociat o sumă de 5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic.

Pe lângă actorii deja consacrați, s-au alăturat și urmatoarea listă de vedete: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon și Malala Yousafzai.

Accesează galeria foto și vezi cum arată acum actorii.