Beauty

Ce operații are Loredana Groza. Medicii esteticieni au dat verdictul: conturul feței, nas, buze, gât, pomeți, cearcăne, toată fața e modificată

Verdict.ro
January 21, 2019 09:39 AM

A socat o țară întreagă când a postat primele poze cu fața modificată,dar nu a vorbit niciodată despre operațiile pe care le-a făcut. Intervențiile estetice ale Loredanei au fost  „cercetate” de medic, iar verdictul este unul vizibil. Toată fața e modificată!

Pornind de la fotografiile de început de carieră și culminând cu ultimele imagini publicate de Loredana pe rețelele de socializare, medicul a analizat din punct de vedere estetic toate transformările suferite de cântăreață în perioada 2018-2019, scrie Click.ro. 

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului.

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari.

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube.

Medicul și-a încheiat analiza cu concluzia că vedeta arată foarte bine acum. Voi ce credeți?