Beauty

Ce operații estetice are Bella Hadid

iulia.statie
September 28, 2020 11:43 AM

Bella Hadid este una dintre cele mai faimoase modele din lume, cunoscută pentru chipul ei superb și sculptat, însă, nu mereu aceasta a arătat așa.

Pe aceeasi temaBella Hadid a vorbit deschis despre boala de care suferă

Ce susține Bella Hadid despre operațiile estetice

Pe Instagram, internauții au început să compare imagini ale celebrităților pentru a își da seama dacă acestea și-au modificat chipul. Cu siguranță, o mare parte din schimbare se datorează maturizării, însă, este greu de crezut că acesta este singurul factor. Totuși, Bella a negat vehement că a apelat la operații estetice într-un interviu cu publicația InStyle din 2018.

„Oamenii cred că am făcut o intervenție chirurgicală. Știți ce? Pot să îmi scanez fața, mi-e frică să îmi pun ceva în buze, nu aș vrea să îmi stric trăsăturile.”, a zis ea.

Hadid mereu a susținut că nu și-a făcut nimic la față, nici măcar la buze, iar fanii ei sunt extrem de confuzi, căci pozele de pe internet cu ea mult mai tânără sunt complet diferite de cele din zilele noastre. Ce spun experții?

Ce susțin experții

Doctorul Michael Keyes, ce deține contul de Instagram cunoscut ca @celebrityplastic, dar lucrează și în acest domeniu, a dezvăluit că Bella a recurs la mâna unui estetician. „Multe dintre vedetele tinere nu și-au făcut prea multe. Este vorba de proceduri neinvazive, cum ar fi ridicarea sprâncenelor cu botox.”, a explicat el pentru Vox.

Cu aceste lucruri fiind spuse, mai mulți urmăritori ai modelului s-au supărat pentru că Bella nu ar fi sinceră cu procedurile pe care și le-a făcut pentru a avea un aspect cât mai bun pentru munca sa. Unii fani chiar o acuză că susține un standard de frumusețe care nu este realist.

„Faptul că Bella Hadid neagă că și-a făcut câteva lucruri reprezintă tot ce nu este în regulă cu societatea. Oferindu-le fetelor tinere așteptări nerealiste de frumusețe, pretinzând apoi că totul este natural. Nu este nimic în neregulă cu operațiile estetice, trebuie doar să fii sincer.”, a scris un fan pe Twitter.