Beauty

Ce operații estetice are Cristina Mihaela Dorobanțu

iulia.statie
October 24, 2020 12:37 PM

Cristina Mihaela Dorobanțu a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are, dezvăluind că regretă o anumită intervenție.

Pe aceeasi temaPovestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis, subiect de carte

Cristina Mihaela Dorobanțu, dezvăluiri despre operațiile estetice

Vedeta a dezvăluit că și-a făcut câteva modificări, dar pe una dintre acestea o regretă, pentru că îi plăcea mai mult cum arăta înainte de intervenție. De asemenea, Cristina Mihaela Dorobanțu a explicat că nu se ascunde și este o persoană asumată, încuranjând persoanele ce simt nevoia de o schimbare, pentru a se simți mai bine în pielea lor.

”Le folosesc şi eu, sunt o persoană asumată. Am apelat, de-a lungul timpului, şi la operaţii estetice, nu mă feresc să recunosc. Încurajez toate persoanele care simt nevoia de o schimbare să o facă, dacă asta le face să se simtă mai bine în pielea lor. Trebuie să ne iubim mai mult.”, a declarat vedeta într-un interviu pentru revista OkMagazine.

Cristina Mihaela a dezvăluit că și-a făcut o intervenție la sâni și una la buze, însă, pe ultima o regretă. „Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic. Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura.”, a continuatea.

De asemenea, Cristina Mihaela a povestit și că se vede în ipostaza de mamă: „Fix cum sunt acum mă visam, pentru că fiecare lucru pe care mi l-am pus în minte mi s-a îndeplinit. La 30 şi ceva de ani mă văd în ipostaza de care povesteam mai sus, cea de soţie şi mamă şi sper ca Dumnezeu să mă ajute să o îndeplinesc. Dincolo de asta, îmi doresc să cresc profesional, să fiu o bună prezentatoare.”

Cristina Mihaela Dorobanțu, totul despre despărțirea de fostul iubit

Aceasta a vorbit și despre despărțirea de fostul iubit, Mihai. Aceștia au avut o relație de 6 ani, iar Cristina Mihaela a dezvăluit că și-au spus adio frumos, fără a exista vreo ceartă.

„Adevărul este că atunci când două persoane decid să nu mai împartă acelaşi viitor, dar să rămână apropiate, lucrurile nu pot fi întotdeauna explicate, pentru că doar ei ştiu ce trăiesc. Sentimentele au fost atât de intense, că ne-au depăşit chiar şi pe noi, persoanele afectate. Cât despre Mihai, el face parte în continuare din viaţa mea, e o persoană apropiată de sufletul meu şi mă susţine neîncetat. Nu ne-am certat, nu ne-am reproşat lucruri urâte, suntem două persoane mature, care au decis că cel mai bine ar fi să lase puţin garda jos şi să vadă ceea ce viitorul are să le ofere.„, a spus ea pentru publicația menționată mai sus.