News

Ce operații estetice are Ilinca Vandici. „Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam ..”

Verdict.ro
November 28, 2018 13:08 PM

Se numără printre vedetele care nu mint atunci când sunt întrebate dacă au operaţii estetice. Atentă la imaginea ei, Ilinca Vandici a apelat la chirurgii plasticieni după ce a născut. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre operaţii şi despre stilul ei de viaţă sănătos în exclusivitate pentru Click!.

Ce operații estetice are Ilinca Vandici. „Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam ..”

Click!: Cum ai reuşit să îţi revii după ce ai născut? Câte kg ai acum?

După ce am născut, a fost foarte uşor. Am luat 9 kg în sarcină, din care 4 kg a avut bebe, şi am rămas cu foarte puţine kg pe care le-am dat şi foarte repede jos şi cu ajutorul băieţelului, pentru că un copil te solicită foarte mult.

Sportul ar trebui să fie literă de lege. Dacă nu în fiecare zi, măcar de 3 ori pe săptămână. Mănânc multe legume, salate, paste făinoase. Am 52 kg.

Click!: Ai apelat la o operaţie estetică şi se poate observa acest lucru. Care a fost motivul?

Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta.

Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic.

Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam, pentru că nu aveam un decolteu dezasturos, însă apărând pe sticlă, purtând tot felul de ţinute, decoltate, transparente, am considerat că trebuie să dau dovadă de respect.

Mi-a fost frică înainte să fac operaţia, însă după ce medicul mi-a explicat cum va decurge, m-am relaxat şi totul a decurs bine.