Beauty

Ce operații estetice are INNA. Vedeta a spus tot adevărul

iulia.statie
November 7, 2020 14:38 PM

INNA a fost de multe ori acuzată că și-a făcut anumite modificări, însă, aceasta a preferat să rămână discretă cu privire la acest subiect. Considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România, vedeta a continuat să se axeze pe cariera muzicală, una foarte explozivă.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Cristina Ștefania! Iubita lui Speak are o siluetă de invidiat

INNA a spus adevărul: are sau nu operații estetice?

Invitată în emisiunea ‚Vorbește Lumea’, cântăreței i s-au prezentat mai multe fotografii vechi, pe care ea l-a comentat. În felul ei plin de umor, INNA s-a amuzat la mai multe, glumind pe seama ținutelor alese sau a coafurilor, iar la altele a spus, ironic: „Uite, la asta, uite cum se văd operațiile estetice.”

Totuși, la final, după ce a admirat pozele vechi, INNA a decis să spună adevărul, dezvăluind dacă a recurs sau nu la medicul estetician, răspunzând la întrebarea ce stătea de mult timp pe buzele fanilor: „Nu am nicio operație estetică!”

INNA și Deliric formează un cuplu

Recent, artista, extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, a recunoscut că formează un cuplu cu Deliric. INNA și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire, aceștia fiind surprinși în ultima vreme împreună, exprimându-și afecțiunea. Ba chiar, cei doi au plecat și în vacanță în Dubai împreună, publicând mai multe poze pe conturile de socializare pentru a le arăta fanilor cum se distrează în locația de vis aleasă.

INNA este una dintre cele mai iubite artiste atât național, cât și internațional, fanii adorând fiecare piesă lansată de ea. Totuși, atunci când a venit vorba despre partenerii săi, ea a preferat să rămână până acum discretă, dar de data aceasta a confirmat relația cu unul dintre cei mai admirați rapperi din România și deținătorul brand-ului PORC.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a dezvăluit Inna în exclusivitate pentru Elle.