Ce papuci se poarta în 2018! Cele mai cool modele de șlapi flip-flop

alexandra dutu
April 18, 2018
April 18, 2018

Dacă ai crezi că șlapii flip-flop nu are trebui purtați decât la plajă, ar trebui să reconsideri acest lucru. Am făcut o selecție pentru tine și îți prezentăm cele mai cool modele de papuci flip-flop care se poartă în 2018 și prețurile la care pot fi găsiți pe site-urile de specialitate, potrivit www.whowhatwear.co.uk.

1. Plain Seagrass Flipflops £8 modești, nepretențioși și perfecți pentru a fi purtați pe lângă casă sau atunci când mergi la shopping.

2. Havaianas Black Slim Flip Flops £24 brandul brazilian este unul accesibil și șlapii flip-plop de la ei au un design minimalistic clasic.

3. Zara Flat Sandals £30 – Vibe-ul Channel se simte în acești șlapi crock cu platformă joasă.

4. Bimba Y Lola Striped Towel Flip Flop £35 cea mai bună alegere de șlapi sub 40 de lire, dar și cea mai ”sălbatică”.

5. The White Company Leather Metallic Flip Flops £45 – cea mai bună alegere de papuci flip-flop sub 50 de lire. Plini de grație și metalici – combinația perfectă pentru orice outfit de vacanță.

6. Carvela Breanne Toe-Post Sandal £69 cea mai inspirată alegere pentru papucii sub 75 de lire. Tocul subțire și pietrele strălucitoare transformă acești papuci într-o pereche cu adevărat inspirată. Ar putea fi purtați chiar și la o rochie de ocazie.

7. Birkenstock Gizeg Sandals £69 nicio pereche de papuci flip-flop nu poate fi mai confortabilă decât acești Birkenstock.

8. Ancient Greek Sandals Ligia Flat Sandals £125 cea mai bună alegere pentru papucii de până la 150 de lire! Dacă ești înnebunită după piele, atunci nimic nu poate fi mai potrivit decât această pereche de papuci care amintesc de vechile sandale grecești. Alegerea este una satisfăcătoare și devine mai bună odată cu trecerea timpului.

9. Tory Burch Miller Sandals £200 – cea mai inspirată alegere pentru papucii de până la 200 de lire. Mizează pe designul clasic.

10. Sophia Webster Lilico Embellished Patent-Leather Slides £225 sunt mult prea frumoși pentru a fi purtați numai la plajă. Purtați cu o pereche de jeanși prespălați, sunt alegerea perfectă.

11. Isabel Marant Eckily Striped Leather Sandals £325 – Modelele create de Isabel Marant pentru acest sezon sunt cea mai dezirabilă variantă.

12. Gucci Leather Thong Sandal With Double G £360 – în topul papucilor flip-flop este această frumusețe de la Gucci


Share