News

Ce părere are Bella Hadid despre o posibilă relație între The Weeknd și Rosalia

iulia.statie
December 8, 2020 12:29 PM

The Weeknd și Rosalia au colaborat recent pentru un videoclip extrem de senzual, iar fanii s-au gândit imediat la o eventuală relație dintre cei doi. Totuși, toată lumea se întreabă ce simte, de fapt, fosta iubită a starului, Bella Hadid.

Pe aceeasi tema5 influenceri din noua generație pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Ce părere are Bella Hadid despre ce se întâmplă între The Weeknd și Rosalia

Se pare că zvonurile nu o afectează deloc pe Bella. „Bella nu este preocupată într-un fel sau altul de ceea ce se întâmplă sau nu cu viața amoroasă pe care o are Abel.”, a dezvăluit o sursă apropiată de supermodel.

Zvonurile privind o nouă relație a cântărețului The Weeknd, pe numele lui real, Abel Makkonen Tesfaye, cu artista Rosalia, au apărut atunci când aceștia au colaborat pentru videoclip extrem de pasional pentru un remix al piesei ‚Blinding Lights’, unde starul o ține în brațe pe vedeta pop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Desigur, acest lucru i-a făcut pe fani să se gândească la o poveste amoroasă, întrebându-se în același timp ce părere are Bella Hadid. „Bella știe jocul și înțelege că el se exprimă prin muzica sa. Rosalia este superbă și Bella știe că fanii vor specula mereu, nu contează cu cine lucrează.”

Ce a postat Bella Hadid după ce a apărut videoclip-ul cu fostul ei iubit

„Ei au o istorie lungă și au petrecut o mare parte din viața lor împreună. Asta nu se va schimba niciodată și știe că au învățat multe unul de la celălalt din relația lor. Bella își trăiește propria viață și nu își petrece timpul gândindu-se la a lui.”, a continuat sursa.

Chiar după ce Rosalia a fost văzută în brațele starului în videoclip, Bella a postat și ea un video extrem de senzual pe social media, dar, se pare că ar fi fost o pură coincidență. „Bella nu a intenționat să îi transmită vreun mesaj lui Abel când a postat videoclip-ul. Ea este un supermodel și oricine o urmărește pe rețelele de socializare știe că este încrezătoare și confortabilă în a posta conținut în care arată bine. Este o profesionistă desăvârșită și nu folosește social media decât pentru a-și construi un brand și a răspândi sentimente bune.”

În ciuda numeroaselor ipoteze, Abel nu a avut o relație publică cu nimeni de când s-a despărțit, din nou, de Bella în august 2019. Aceștia au fost mai întâi împreună la scurt timp după ce a avut loc festivalul Coachella în 2015, despărțindu-se în anul 2016 și împăcându-se din nou, temporar, în 2018.