News

Ce părere are Cindy Crawford despre relația lui Kaia Gerber cu Pete Davidson

iulia.statie
December 9, 2019 11:23 AM

Pete Davidson, 26, poate că este foarte mândru de relația sa cu Kaia Gerber, însă mama ei, Cindy Crawford, nu simte același lucru despre relația lor – mai ales ținând cont de diferența de vârstă.

Pe aceeasi temaKaia Gerber, style icon la doar 18 ani

Cindy Crawford și soțul ei nu sunt fanii relației fiicei lor cu starul Saturday Night Live, conform unei surse ce le-a declarat celor de la Page Six: „Cred că ei doar speră ca totul să treacă.”

„Kaia călătorește foarte mult și lucrează constant – cât de serioasă poate fi relația?”, a spus o sursă apropiată familiei.

Mai mult, o altă sursă a dezvăluit că Cindy și soțul ei sunt foarte „grijulii” atât cu Kaia, cât și cu fratele ei, Presley, deci este foarte posibil ca relația să nu dureze.

Ce părere are Cindy Crawford despre relația lui Kaia Gerber cu Pete Davidson

Cindy și Rande nu sunt „foarte îngrijorați, pentru că ea are doar 18 ani. Kaia poate fi puțin naivă. Dar este o fată deșteaptă, iar familia are grijă de ea”. Atunci de ce sunt împotriva lui Pete?

Pentru început, el a avut câteva relații cu staruri în ultima vreme. Pete a fost împreună cu Ariana Grande din mai 2018, iar până în iunie ei erau deja logodiți iar Davidson avea tatuate inițialele ei. Totuși, povestea lor nu a avut un final fericit, căci în octombrie s-au despărțit. Apoi, el a trecut la Kate Beckinsale. Relația lor s-a terminat în aprilie, iar acum el este împreună cu Kaia. Pete a avut cel puțin trei relații diferite în mai puțin de 18 luni.

Totuși, Pete susține că el încearcă să își găsească „aleasa”. O sursă le-a dezvăluit în trecut celor de la HollywoodLife: „Știe că este pus într-o lumină proastă atunci când începe o nouă relație. El încearcă să își găsească aleasă. Să nu uităm că voia să se căsătoarească cu Ariana”.

„Atunci când vine vorba de Kaia, bineînțeles că nu este vorba de nicio nuntă, dar el o tratează ca pe ceva foarte important. El chiar o vede ca pe cineva foarte special.”, a adăugat sursa.

Pete și Kaia sunt împreună doar de câteva săptămâni, deci este foarte posibil ca relația să nu reziste. Dar dacă ei rămân împreună, s-ar putea ca Cindy și Rande să ajungă să îl placă într-un final.