News

Ce părere are familia Rihannei despre noul ei iubit

iulia.statie
January 6, 2021 17:49 PM

Rihanna și A$AP Rocky nu sunt împreună de mult timp, dar aceștia au petrecut sărbătorile împreună chiar în locul unde familia cântăreței locuiește.

Pe aceeasi temaRihanna a uitat de Hassan Jameel! Vedeta a fost văzută în compania altui bărbat

Rihanna și A$AP Rocky au petrecut sărbătorile împreună

Rihanna și A$AP au confirmat că formează un cuplu după ce au fost surprinși în tandrețuri în public, în Barbados, locul în care au petrecut ultima perioadă pentru a sta alături de familia vedetei de sărbători. Aceasta a fost o alegere uriașă pentru cuplul nou format, dar rudele Rihannei sunt mulțumite de faptul că aceasta este fericită pe plan sentimental.

„Călătoria merge bine, nu putea să meargă mai bine. El se potrivește perfect cu familia și prietenii ei. Este o mare ușurare pentru Rihanna, deoarece familia ei are tendința de a o proteja foarte mult. Toți sunt oameni autentici și modești, așa că faptul că Rocky nu s-a născut bogat este un plus. Mai mult, intențiile sale față de ea sunt foarte sincere și toată lumea poate să vadă cât de mult ține la aceasta.”, a spus o sursă pentru publicația HollywoodLife.

„Acest lucru contează cu adevărat pentru familia Rihannei. Evident, este mult prea devreme pentru a spune unde va duce această relație, dar toată lumea este bucuroasă pentru că ea a decis să îl aducă acasă de sărbători.”, a continuat aceeași sursă.

Cât de bine se înțeleg cei doi

Poate că relația nu este încă extrem de serioasă pentru aceștia nu formează un cuplu de mult timp, dar se potrivesc extrem de bine: „Rihanna și A$AP sunt cu picioarele pe pământ și ambii sunt autentici atunci când se întâlnesc. Ei au interese similare. Au prieteni comuni și pot avea încredere unul în celălalt într-o lume în care celebritatea poate intimida. Ei se înțeleg și fiecare își face treaba separat. Este o relație grozavă pentru că sunt prieteni foarte buni.”

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au început încă de anul trecut, când ei au fost văzuți împreună la The Fashion Awards din Londra. Ba chiar, în ianuarie în acest an, RiRi și artistul au fost surprinși apropiați în culisele Yams Day Benefit Concert din New York, la puțin timp după ce vedeta îi spusese adio fostului iubit, Hassan Jameel. După multe luni pline de speculații, iată că este oficial și aceștia nu se mai ascund.