News

Ce părere are Travis Scott despre zvonurile privind idila dintre Kylie Jenner și Drake

iulia.statie
October 26, 2019 15:20 PM

Kylie a mers la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a lui Drake iar lucrurile au părut că iau o turnură romantică! Aceste zvonuri au venit la doar o lună de la despărțirea dintre Jenner și Travis Scott.

Pe aceeasi temaSunt Kylie Jenner și Drake împreună?

Travis are chiar câteva gânduri cu privire la această presupusă viitoare relație.

„El s-ar simți trădat dacă Drake a început ceva romantic cu Kylie.”, a spus o sursă în exclusivitate celor de la HollywoodLife.

Drama a început pe 23 octombrie, când Kylie a participat la ziua de naștere a lui Drake, în Los Angeles.

Deși artistul îi cunoaște familia mezinei de ani de zile, între cei doi chimia se putea observa.

Jenner are împreună cu Travis Scott o fetiță de un an, Stormi. Ei s-au despărțit acum o lună.

Ce părere are Travis Scott despre zvonurile privind idila dintre Kylie Jenner și Drake

„Travis îl consideră pe Drake un prieten bun. El adoră să colaboreze și să cânte cu acesta.”, a adăugat aceeași sursă.

„El are încredere că a fost doar o noapte plină de distracție și nimic mai mult nu s-a întâmplat, iar oamenii doar sunt șocați de o potențială relație între ei.”, a continuat sursa.

Deși Kylie și Travis nu au confirmat motivul despărțirii, se pare că cei doi aveau două stiluri de viață complet diferite. Travis călătorea mult pentru a-și promova noul album, iar Kylie a rămas în LA pentru firma sa și pentru a o crește pe Stormi.

La un moment dat, unele surse spuneau că mezina spera ca artistul să își prioritizeze viața de familie, însă cariera sa ce se află în continuă expansiune a făcut acest lucru dificil.

„Travis ar dori să se împace cu Jenner, deci zvonurile privind prietenul său și o posibilă relație cu fosta lui sunt puțin greu de digerat.”, a spus sursa.

„El speră că totul a fost complet inocent și nu dorește să dea curs speculațiilor privind faptul că ei sunt mai mult decât prieteni.”

Sursă: HollywoodLife