Vedete

Ce pasiune are Kate Middleton! Puțini știu asta despre Ducesa de Cambridge

andreea.voicu
June 14, 2021 15:12 PM

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, este tare iubită de public și chiar reprezintă un model pentru multe doamne și domnișoare! Atunci când nu se află în luminile reflectoarelor, soția Prințului William își umple timpul cu una dintre pasiunile ei: gătitul acasă!

Atunci când nu merge la întâlniri oficiale, Kate Middleton petrece timp alături de soțul ei, Prințul William, dar și alături de cei trei copii pe care îi au. Și, mai mult decât atât, Ducesa de Cambridge are o pasiune de care nu mulți știu, și anume gătitul! Chiar îi împlină și pe George, Charlotte și Louis într-ale gastronomiei!

Kate Middleton este o ”devoratoare” a pastelor, dar și a dulciurilor și mâncării sănătoase: „Îmi place să fac tort. A devenit un pic o tradiție să stau până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place”, arată VIVA.

De asemenea, Ducesei îi place și carnea de miel, mâncarea italiană, curry-ul picant, chutney-ul și popcornul. Dimineața, însă, Kate Middleton preferă să mănânce fulgi de ovăz cu smoothie-uri.

„Atunci când eram la facultate William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi… În ziua de astăzi eu sunt cea care găteşte, iar William trebuie să suporte asta. Poate şi din cauza felului în care gătesc sunt atât de slabă”, mărturisea ea.

Kate Middleton, ținta unor glume răutăcioase în adolescență

Kate Middleton a trecut prin momente grele în adolescență. Chiar dacă acum se simte acceptată, împlinită și fericită alături de Prințul William și Familia Regală, în adolescență a avut parte de umilințe. Aceasta a studiat la Downe House, un internat de fete din Berkshire și a fost victima bullying-ului. Mai multe colege de-ale sale ar fi hărțuit-o des, devenind ținta glumelor răutăcioase.

Kate Middleton a ajuns la vârsta de 13 ani la internatul respectiv, pe când celelalte fete erau deja de doi ani. Totuși, în loc să stea la cămin, Kate făcea naveta zilnic între internat și casa părinților ei din Bucklebury. Pentru că era subțirică și înaltă și făcea naveta, unele fete din școală o judecau și făceau glume pe seama ei. Katie Nicholl, biografa regală, spunea că ea „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete„.

„Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală”, a spus Katie Nicholl, a scris VIVA.

sursă foto: arhivă Verdict.ro