Fashion

Ce piesă nu trebuie să îți lipsească din garderobă în următoarele luni

iulia.statie
February 5, 2021 16:28 PM

Zilele la birou pot părea o amintire distantă pentru foarte multe persoane, ținând cont că încă de la începutul pandemiei ne-am îndreptat spre mediul online și am început să purtăm piese cât mai confortabile pentru a lucra de acasă.

Pe aceeasi temaAnca Serea a împlinit 40 de ani! Ce mesaj a transmis vedeta

Work pants: yay or nay?

Ținutele elevate au dispărut, dar, pentru că lăsăm 2020 în spate, este momentul să ne întoarcem la câteva piese extrem de chic ce ne dau un plus de rafinament. Cum simplitatea și clasicismul ne-au cucerit pentru totdeauna în ultimele luni, pantalonii cu o croială elegantă, cu talie înaltă și din materiale potrivite pentru locul de muncă s-au întors în tendințe.

Unele dintre cele mai cunoscute actrițe și modele deja au adoptat trend-ul extrem de așteptat, demonstrând că aceste piese sunt extrem de versatile pentru a fi purtate cu absolut orice, de la crop top-uri, la blazere oversized, bluze diafane și jachete perfecte pentru sezonul răcoros.

În plus, ne oferă o variantă extrem de bună pentru a înlocui pantalonii sport în care am investit în ultimele luni. Cum aceste piese ies din tendințe, altele mult mai chic le vor lua locul, așa că ne putem bucura mereu de diversitate. Bineînțeles, inspirație există deja din plin, căci vedetele nu se tem să încerce fiecare tendință.

Bella Hadid are un stil extrem de interesant, plin de influențe vintage, dar în același timp simplu, ușor de reinterpretat. Aceasta a preferat să adauge un crop top și un cardigan ce i-a lăsat abdomenul la vedere pentru un plus de senzualitate și o jachetă.

Dacă celebrităție combină stilul casual cu stilul elegant prin a prefera acest tip de pantaloni, iubitoarele de modă ce participă la Săptămânile Modei au fost extrem de creative. Migrând spre culori tari, adăugând print-uri diverse sau alte piese voluminoase, acestea au prezentat foarte multe opțiuni. Sfatul nostru? Investește într-o pereche cu un print rafinat, căci în 2021 o să se pună accentul pe aceste artificii și începe să combini cu un pulover, un crop top sau piese sport pentru a găsi rețeta perfectă. Pentru o ținută elevată, optează pentru un blazer.