Ce poartă vedetele la începutul sezonului rece? Negru! inspiră-te și tu din ținutele lor!

Verdict.ro
September 8, 2017
September 8, 2017

Deține supremația, în modă, și cu greu va fi detronat! Negrul rămâne opțiunea preferată atunci când vine vorba despre haine, iar începutul sezonului de toamnă a fost prilejul perfect ca vedetele să afișeze, din nou, ținute negre. Fie că vorbim despre look-uri de street-style, fie că vorbim despre evenimente mondene!

Negrul este la putere și merită să îți resuscitezi și tu hainele pe care deja le ai în garderobă!Ușor de purtat, de mixat și având avantajul că subțiază silueta, la nivel de percepție, cu negru rar poți să dai greș. Noi te sfătuim, totuși, să începi să te mai ferești de look-urile all black și să încerci și altceva la capitolul accesorizare. Îndreaptă-ți atenția către accesorii (pantofi, genți, curele, centuri) din alte zone coloristice, pentru un plus de prospețime a ținutei. Nu uita nici de eșarfe sau de bijuteriile masive!

Ce look-uri au afișat vedetele de la noi, în ultimele săptămâni? Privește galeria foto și lasă-te inspirată de ținutele lor! Ce item-uri negre ar trebui să ai în dressing, în acest sezon? O pereche de pantaloni cu talie înaltă, o cămașă atipică (fie oversized, fie dintr-un material prețios), o rochie pe care să o poți purta în ocazii diferite, o maletă (sigur o ai din sezonul trecut) și o jachetă din piele! Spor la shopping!


Share

Asemănătoare