News

Ce poreclă drăguţă are Nick Jonas pentru soţia lui, Priyanka Chopra

andreea voicu
June 10, 2019 11:00 AM

De când s-a căsătorit cu actriţa indiană Priyanka Chopra, în decembrie anul trecut, cântăreţul american Nick Jonas radiază de fericire. Iar acest lucru este cât se poate de vizibil.

Pe aceeasi temaPriyanka Chopra vrea copii cu Nick Jonas! Vedeta a dezvăluit într-un interviu recent că ..

Într-un interviu pentru Harpersbazaar, solistul a dezvăluit ce poreclă are pentru partenera lui, Priyanka, de care se declară profund îndrăgostit. Nick o strigă ‘Pri’, ceea ce i se pare un pseudonim extrem de drăguţ.

‘Persoana de care m-am îndrăgostit şi cu care m-am căsătorit este faimoasă şi de succes. Nu aş fi putut să prezic ce se va întâmplat, că viaţa mă va aduce pe calea asta’, a declarat Nick Jonas.

Ce poreclă drăguţă are Nick Jonas pentru soţia lui, Priyanka Chopra

La fel precum multe cupluri, cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten, care le-a făcut cunoștință.

După ce li s-a făcut cunoștință, Nick și Priyanka nu s-au întâlnit timp de șase luni, ci doar și-au scris mesaje. Apoi, în luna mai 2017 au participat împreună la Met Gala, însă Nick Jonas declara atunci că sunt doar prieteni.

Nick Jonas şi Priyanka Chopra şi-au început relaţia anul trecut când au fost să vadă musicalul ‘Frumoasa şi Bestia’ în Los Angeles.

Relaţia lor a avansat cu paşi uriaşi, iar în august 2018, Priyanka Chopra (36) şi Nick Jonas (26) erau oficial logodiţi. Cuplul s-a căsătorit în decembrie într-o ceremonie dublă, una în rit hindus şi alta în rit creştin.

Nick Jonas a apărut recent în public alături de fraţii lui, Kevin şi Joe, şi au povestit cum s-au schimbat vieţile lor de când trupa s-a desfiinţat în octombrie 2013. 

Toţi cei trei fraţi Jonas sunt căsătoriţi. Kevin s-a însurat cu Danielle în 2009, Joe cu Sophie Turner în 2019, iar Nick cu Chopra în 2018.