News

Ce pretenții uriașe a avut Meghan Markle la finala Wimbledon 2019

andreea voicu
July 16, 2019 15:57 PM

Meghan Markle a fost prezentă, anul acesta, la Wimbledon 2019, unde a avut câteva pretenții uriașe. Ducesa de Sussex a încurajat-o din tribune pe prietena sa, Serena Williams, însă a stârnit numai critici din partea celor prezenți.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Ce pretenții uriașe a avut Meghan Markle la finala Wimbledon 2019

Conform presei străine, soția Prințului Harry le-a cerut jurnaliștilor să nu o fotografieze și să nu facă poze în direcția unde se afla ea.

Evenimentul s-a petrecut în a patra zi a turneului de tenis pe iarbă. Mai mult, Meghan Markle și-a pus gărzile de corp să aibă grijă ca niciun fan din tribune să o fotografieze.

Unul dintre jurnaliștii care s-au aflat în tribune, Sally Jones, s-a arătat revoltată de atitudinea acesteia. Și vedeta tv, Carole Malon, a criticat-o pe Ducesă și i-a dat o poreclă, Princess Privacy.

‘Princess Privacy a fost din nou ea insasi, spunand ca solicita bodyuarzilor sa opreasca spectatorii de la Wimbledon s-o mai fotografieze, cazand astfel  in ridicol. Fiindca odata cu ea la meci erau 12.000 de spectatori si transmisiunea era urmarita de milioane de oameni de pe Terra.

Dumnezeule, dar ipocrizia, ciudatenia, i-au scapat de sub control. Ne pare rau, dar Meghan nu are dreptul la un tratament special. Oamenii s-au cam saturat de ea si de Harry, cu litania lor de nemultumiri imaginare’, a spus Carole Malone.

Sursa: express.co.uk