Fashion

Ce print purtăm în acest sezon

iulia.statie
November 19, 2020 18:01 PM

Am văzut print-urile încă din toamna anului 2018 devind unele dintre cele mai pregnante tendințe, însă, acest sezon vine și cu o idee nouă dacă te-ai săturat de leopard, șarpe și orice altceva: tiger print. De la moda street style, la piesele văzute pe podiumuri, imprimeul cu tigru deja a cucerit celebritățile și trendsetterii.

Pe aceeasi tema13 reguli de stil respectate de Melania Trump pentru a arăta mereu impecabil!

Trend alert: tiger print

În caz că leopardul deja este obositor, dar tot nu poți să renunți la animal print, am găsit o alternativă proaspătă pentru a adăuga un touch interesant garderobei tale. Ușor de introdus, imprimeul cu tigru se găsește pe mai multe piese, de la rochii elegante, la fuste îndrăznețe și poșete micuțe, pentru cele ce nu vor să riște așa de mult.

Maletele revin în forță în fiecare sezon răcoros, fiind preferate datorită modului în care pun în evidență silueta, fără a fi vreodată vulgare. În caz că te-ai plictisit de piesele monocromatice, apelează la acest print inedit și combină totul cu pantaloni baggy sau o pereche cu un croi drept, curat, pentru un plus de rafinament, totul depinzând de stilul de care te simți apropiată.

Dacă nu vrei încă să te dedici total animal print-ului, condimentează ținutele cu o pereche de pantofi sau o poșetă în acest print, căci accesoriile ne ajută mereu pentru a transforma o ținută ce ar fi fost plictisitoare sau mult prea simplă în una îndrăzneață.

Nici Chrissy Teigen nu a trecut nepăsătoare peste acest trend! Cu un pulover simplu, negru și o pereche de cizme lungi în aceeași nuanță, modelul a avut grijă să incorporeze imprimeul într-o ținută simplistă, dar, extrem de senzuală, potrivită pentru toamnă.

Sofia Vergara și paltonul ei ne fac să vrem să ne achiziționăm cât mai repede o astfel de piesă. Deși toată lumea tinde să își cumpere o haină într-o singură culoare, pentru a evita print-urile, actrița tocmai a transformat un look basic într-o ținută cu accente moderniste, printr-o singură piesă.

De asemenea, rochiile maxi au fost extrem de iubite și continuă să fie purtate și în acest sezon, bineînțeles, cu piesele călduroase de rigoare alături. Dacă te-ai plictisit de piesele într-o singură nuanță, optează pentru imprimeul cu tigru și adaugă un pulover sau o jachetă monocromatică pentru a păstra ținuta într-o linie curată.