News

Ce probleme a întâmpinat Alina Ceușan la naștere

iulia.statie
September 16, 2020 15:03 PM

Alina Ceușan a devenit ieri mămică, aducând pe lume un băiețel ce a primit nota 10 la naștere. Totuși, faimoasa bloggeriță s-a confruntat cu anumite probleme, așa că le-a povestit totul fanilor ce o urmăresc pe rețelele de socializare.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan a născut! Prima fotografie cu bebelușul

Alina Ceușan: ce probleme a întâmpinat la naștere

Alina, ce a participat în trecut la Asia Express, a fost extrem de deschisă când a venit vorba despre evoluția sarcinii, dar și despre naștere, oferind informații prețioase despre aceste experiențe. Aceasta s-a confruntat cu durerile travaliului timp de 12 de ore, dar și cu alte complicații.

„O jumătate de oră de împins. Bebelușul se tot întorcea. Mihaela a ținut cu mâinile bebelușul, dar și colul uterin deschis. Asta doare foarte tare. Dar am sperat că suntem pe drumul cel bun. El se întorcea tot timpul. Ritmul cardiac tot creștea. Sunt extenuată, tremur, am vrut să fac asta pentru amândoi atât de mult. Moașele m-au încurajat, dar poziția și ritmul său cardiac nu erau acolo unde trebuie.”, a spus Alina.

Bloggerița anunța în urmă cu doar câteva luni că este însărcinată, iar, de atunci, internauții au stat cu sufletul la gură pentru a primi cât mai multe informații despre sarcina acesteia. „Ne doream un copil cât de repede după căsătorie (suntem împreună de 8 ani) așa că ne-am pus pe treabă imediat, pot spune că a fost o sarcină planificată din acest punct de vedere, da.”, a declarat Alina Ceușan pentru Elle.

Încă de la început am avut discuții cu doamna doctor Mihaela Hașa la Regina Maria din Cluj și am decis că aș vrea să fac ceea ce e mai bine pentru copil, eu voi încerca să nasc natural, dacă totul merge bine. As vrea și să alăptez, desigur; la vaccinuri încă nu am ajuns dar acestea sunt decizii pe care le vom lua împreună cu soțul meu și medicul pediatru la momentul potrivit. Ne informăm constant, însă!”, a mai spus ea.

Primele fotografii cu bebelușul

Iată că ieri, Alina le-a dezvăluit fanilor și primele fotografii cu micuțul Rock. „12 ore de travaliu, o oră de împins, și o cezariană mai târziu… Vi-l prezint pe bebe Rock Tisha. 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte au fost: ‘Deci tu ai fost în burtica mea, în tot acest timp.’”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Twelve hours of labour, 1h of pushing, and a C-section later, I give you: baby Rock Tisha ? 15.09.2020, 4:44 ?my first words to him: „So it was you all this time, inside” ?✌? @reteaua.reginamaria

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on