News

Ce probleme are Dani Oțil de când a aflat că va deveni tătic: ‚Nu sunt pregătit’

iulia.statie
April 7, 2021 11:41 AM

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți! Cei doi se bucură de cele mai minunate clipe, iar fanii le-au lăsat extrem de multe comentarii pe rețelele de socializare după ce aceștia au decis să facă public anunțul emoționant. Iată că prezentatorul de televiziune a decis să vorbească despre problemele pe care le are de când a aflat că va deveni tătic.

Pe aceeasi temaAndreea Marin și iubitul ei, dezvăluiri inedite despre relația lor

Dani Oțil, despre provocările întâmpinate ca viitor tătic

În rubrica de parenting, de care se ocupă Ruxandra Luca, din cadrul show-ului ‚Neatza cu Răzvan și Dani’, Dani Oțil a explicat că are câteva probleme cu unele obiecte de care femeile se folosesc după ce au născut.

“Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea.”, a spus Dani Oțil în cadrul matinalului difuzat la Antena 1.

Dani Oțil și Daniela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la finalul anului 2018, iar acum se pregătesc să ducă relația la un alt nivel și să devină părinți. Prezentatorul de televiziune își cerea iubita în căsătorie la începutul anului 2020, pe când se aflau în vacanță într-o locație exotică. Recent, Gabriela a vorbit despre schimbările aduse de sarcină, dar și despre provocările pe care le întâmpină.

Cum se simte Gabriela Prisăcariu după ce a anunțat că este însărcinată

“Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.”, a spus modelul într-un interviu pentru Click!.

„Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a adăugat aceasta.