News

Ce probleme întâmpină Gina Pistol cu puțin timp înainte de naștere. Vedeta a spus totul

iulia.statie
March 1, 2021 14:58 PM

Gina Pistol se pregătește să devină mămică pentru prima oară, căci timpul a trecut și aceasta își va cunoaște fetița în curând. Deși trăiește clipe minunate și se bucură de fiecare moment, vedeta întâmpină și câteva probleme.

Pe aceeasi temaCe loc de muncă a avut Smiley înainte de a deveni faimos

Gina Pistol, dezvăluiri neașteptate. Ce probleme întâmpină vedeta

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Aceștia anunțau în urmă cu doar câteva luni că pe lume va veni o fetiță, printr-un videoclip postat pe canalul de Youtube al cântărețului. Pe atunci, cei doi răspundeau la cele mai importante întrebări ce au fost pe buzele fanilor timp de mulți ani.

Timpul a trecut repede, iar Gina Pistol mai are puțin și va avea cea mai importantă întâlnire din viața sa, cu fetița ei. Încă de când a făcut anunțul emoționant, aceasta și-a ținut fanii de pe social media la curent cu toate schimbările din viața sa, iar acum le-a dezvăluit ce probleme întâmpină în ultima vreme.

„În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma.”, le-a spus Gina Pistol admiratorilor.

Gina Pistol, emoționată înainte de naștere

În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol le mărturisea fanilor că este extrem de emoționată, știind că se apropie momentul în care își va cunoaște micuța și va putea să o strângă în sfârșit în brațe. Aceasta le-a povestit admiratorilor că a cuprins-o panica și se gândește la ce fel de mămică o să fie pentru bebelușul ei.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare… Cred că toate femeile au trecut prin asta.”, a spus Gina Pistol.