News

Ce proprietate va păstra Kim Kardashian în divorțul cu Kanye West

iulia.statie
March 4, 2021 11:51 AM

S-au aflat noi detalii despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West. Se pare că vedeta locuiește momentan într-o vilă deținută de ea și soțul ei, pe care ar putea chiar să o păstreze după ce va deveni femeie singură.

Pe aceeasi temaCe a făcut Kim Kardashian imediat după ce s-a zvonit că divorțează

Bunurile deținute de Kim Kardashian și Kanye West: ce proprietate își dorește vedeta

Vedeta de televiziune stă alături de micuții ei, North, în vârstă de 7 ani, Chicago, în vârstă de 3 ani, Saint, în vârstă de 5 ani și Psalm, în vârstă de 1 an, în casa din Hidden Hills în timp ce se pregătește să divorțeze oficial de soțul ei.

Mai multe surse au dezvăluit că vedeta s-ar putea să păstreze casa pentru că îi place locația, dar copiii s-au obișnuit cu ea și se simt bine acolo, chiar dacă mama lor a depus actele de divorț. În 2014, Kim și Kanye cumpărau vila uriașă.

În 2020, People estima că aceasta valorează în jur de 60 de milioane de dolari, după ce Kanye a investit sume uriașe pentru a o renova. În 2019, Kim Kardashian oferea un tur al casei pentru publicația Vogue, iar fanii rămâneau uimiți.

Cât despre Kanye, nu este sigur unde va locui acesta după ce divorțul va fi finalizat. Rapperul în vârstă de 43 de ani locuiește în casa lui din Wyoming momentan, dar călătorește în LA. El nu a oferit vreo declarație cu privire la faptul că soția sa a depus actele de divorț.

Kim Kardashian a depus actele de divorț după 6 ani de căsnicie

Kim Kardashian decidea să se despartă de Kanye după 6 ani de mariaj în mod oficial pe 19 februarie. Decizia de a depune actele de divorț a venit după luni de zile de zvonuri privind problemele pe care aceștia le au în relație.

În documentele legale obținute de publicația HollywoodLife, Kim a optat pentru custodie comună și a citat diferențele ireconciliabile ca fiind motivul pentru care se desparte de partenerul ei de viață. Nu există o dată oficială în care aceștia vor deveni oficial doi oameni singuri.

„Kim a încercat să facă totul pentru ca mariajul să funcționeze, dar paharul a fost umplut atunci când Kanye a refuzat să primească ajutorul pe care ea l-a solicitat. Și ea și Kris au încercat să îl determine să meargă la un specialist și i-au oferit sprijin, dar el a refuzat.”, a spus o sursă, referindu-se la faptul că West suferă de tulburare bipolară.