News

Ce reacție a avut Prințesa Beatrice cu privire la logodna lui Karlie Kloss

nicoleta.ispasescu
July 26, 2018 15:04 PM

După ce ieri și-a anunțat logodna cu Joshua Kushner, Karlie Kloss a distribuit fotografii cu reacțiile celor mai apropiați prieteni și membrilor familiei.

Modelul a umplut povestea de pe Instagram cu capturi de ecran de pe Facetime cu mama ei, surorile, bunica și prietene celebre precum Serena Williams și Prințesa Beatrice (sora mai mare a Prințesei Eugenie și verișoara Prințului Harry).

Reacția Prințesei Beatrice a fost cu siguranță una neașteptată. Beatrice are 29 de ani și a arătat complet șocată în captura postată, în timp ce topmodelul îi arăta inelul de logondă, la capătul celălalt al firului.

Karlie a etichetat în fotografie contul @beayork, pe care fanii îl bănuiesc că ar fi contul privat de Instagram al Prințesei.

Fostul „îngeraș” Victoria’s Secret și nepoata Reginei sunt prietene de mai mulți ani. În 2016 au fost văzute împreună la o nuntă, iar în Aprilie, anul acesta, au fost în vacanță în Iordania împreună cu logodnicul lui Karlie, Ellie Goulding, Misha Nonoo și alții.

my wedding date ?

O postare distribuită de Karlie Kloss (@karliekloss) pe


În ultimul an, Beatrice a sărbătorit câteva mari logodne și nunți în familie, de la Prințul Harry și Meghan Markle, care s-a căsătorit în Mai, până la sora ei, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, care se va căsători pe 12 Octombrie. Socotind după reacția față de logodna lui Karlie, nu putem imagina cum a reacționat la evenimentele cele mari.

Prințesa Beatrice va fi, cel mai probabil, domnișoara de onoare a Prințesei Eugenie (deși acest lucru nu a fost confirmat încă), dar acum ne întrebăm dacă va fi și la nunta lui Karlie.