News

Ce reacție a avut Regina Elisabeta când a aflat că Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

iulia.statie
April 14, 2021 11:51 AM

Prințul Philip a decedat vineri, 9 aprilie, la Palatul Windsor. În timp ce detaliile pentru înmormântare sunt puse la punct, Prințul Harry s-a reîntors în Marea Britanie pentru a rămâne alături de familia lui în aceste momente extrem de grele, în timp ce soția sa, Meghan Markle, a rămas în casa lor din Montecito.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Ce crede Regina Elisabeta despre faptul că Meghan Markle nu participă la înmormântarea Prințului Philip

Se pare că Ducesa nu și-a dorit să fie în centrul atenției, dar și doctorul a sfătuit-o să nu călătorească ținând cont că este însărcinată pentru a doua oară. Regina Elisabeta înțelege de ce fosta actriță a ales să rămână acasă în America, mai ales pentru că aceasta așteaptă o fetiță, iar sarcina este destul de avansată.

„Meghan a spus că faptul că participă sau nu la înmormântarea prințului Philip nu va schimba relația ei cu Regina. A spus că Regina îi va înțelege absența și ar vrea ca ea să rămână în siguranță și sănătoasă pentru bebeluș ”, a spus un apropiat al Ducesei.

Între timp, Prințul Harry stă la Frogmore Cottage, locul unde locuia alături de Meghan Markle înainte de a renunța la îndatoririle regale. Acesta este izolat și respectă regulile impuse de pandemie înainte de a participa la înmormântarea bunicului său.

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie

De asemenea, o sursă a dezvăluit pentru publicația People că Ducii de Sussex au discutat cu Regina Elisabeta încă de când au aflat că Prințul Philip a murit. „Mereu s-a știut că Harry se va întoarce în Anglia atunci când bunicul său va muri. Meghan și-a transmis condoleanțele. Regina înțelege de ce nu poate să călătorească în acest moment.”, a zis sursa.

Faptul că Prințul Harry s-a reîntors în Anglia reprezintă o oportunitate pentru a-și repara relația cu fratele său, Prințul William, dar și cu tatăl lui, Prințul Charles, după mai bine de un an de când nu și-a văzut rudele. În același timp, este puțin probabil ca Prințul să poarte uniforma militară la înmormântarea bunicului său, ținând cont că el a rămas fără onoruri militare când a renunțat la îndatoririle regale.