Vedete

Ce reacție a avut Victoria Beckham după ce soțul ei a dat-o de gol că are aceeași dietă de 25 de ani!

Camelia
November 25, 2022 10:20 AM

Fosta cântăreață Victoria Beckham, devenită un fashion icon în ultimii ani, recunoaște că are un stil de viață de la care nu se abate de 25 de ani. Cel mai important aspect, dezvăluit chiar de soțul ei, pare să fie dieta ei, care conține aceleași produse pe bază de legume și pește. 

Fosta cântăreaţă a trupei Spice Girls şi soţia lui David Beckham este în prezent o femeie de afaceri cu multă influenţă în lumea modei. Femeile de pe întregul mapamond îi urmăresc paşii, stilul vestimentar. Și, bineînţeles, modul prin care îşi menţine silueta de invidiat.

Soțul ei a fost cel care a dezvăluit în urmă cu câteva luni dieta pe pe care Victoria o urmează de 25 de ani!

Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin. Mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur. Foarte rar se abate de la acest fel de mâncare”, a mărturisit David.

Victoria Beckham: ”Mănânc multe grăsimi sănătoase”

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă. Întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Victoria Beckham a simțit nevoia să lămurească declarația făcută de soțul ei. Astfel încât să nu se creadă că ea este de fapt o persoană anostă.

Nu a spus-o încât să par plictisitoare! Nu. Ceea ce a vrut să spună este că nu a întâlnit niciodată pe cineva care să fie mai disciplinat cu felul în care mănâncă.

Mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, așa ceva. Eu beau alcool, cu excepția cazului în care am un motiv să nu.  Fac detox mai multe luni pe an. Sunt extrem de atentă cu tot ceea ce fac, fie că mănânc, antrenez sau beau ceva”, a declarat vedeta, citată de DailyMail.