News

Ce relație are Andreea Marin cu fiul lui Ștefan Bănică Jr.

iulia.statie
October 21, 2020 14:39 PM

Au trecut mulți ani de la despărțirea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., dar aceștia au o relație bună și au păstrat legătura, mai ales că au împreună și o fetiță.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, răsfăţată de iubitul consul! Vedeta a făcut declaraţii despre relaţia sa

Andreea Marin, totul despre relația pe care o are cu fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Acum, Andreea Marin a oferit detalii inedite despre relația pe care o are cu fiul lui Ștefan Bănică. Aceștia sunt extrem de apropiați, iar vedeta de televiziune îl îndrăgește pe Radu.

În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Marin venea alături de fiul cântărețului, Radu, dar și de fiica ei, Violeta, la Gala UCIN, apariția lor fiind extrem de apreciată. Aceștia păreau extrem de uniți, iar vedeta a mărturisit că este extrem de mândră de fiul fostului partener. „Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie.”, a spus vedeta într-un interviu pentru Click! despre momentul în care a apărut alături de Radu și Violeta.

Mai mult, fiica Andreei, Violeta, are o relație extraordinară cu Radu, iar aceștia se iubesc și se sprijină reciproc. „Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă.”, a adăugat aceasta.

Andreea Marin, dezvăluiri pline de emoție despre Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Aceasta a povestit în același interviu că Radu face parte din sufletul său și îl cunoaște încă de când era copil, relația lor fiind extrem de bună. „Bineînțeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil.”, a zis ea.

De asemenea, vedeta de televiziune a făcut și un anunț interesant, dezvăluind că ar avea răbdare să o ia de la capăt cu un nou bebeluș. „Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.”