News

Ce relație au Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page

iulia.statie
January 20, 2021 18:01 PM

Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page sunt actorii ce le dau viață personajelor momentului, anume Daphne Bridgerton și Simon Bassett, pe care îi putem urmări în noul serial Netflix ce s-a bucurat de un succes enorm, ‚Bridgerton’.

Pe aceeasi temaCine este Rege-Jean Page, actorul ce îl joacă pe Simon Basset în serialul ‚Bridgerton’

Phoebe Dynevor, despre relația cu Rege-Jean Page

Fanii sperau ca între aceștia să existe o idilă romantică, dată fiind chimia observată în serial între cei doi actori, dar Phoebe și Rege-Jean au o relație de prietenie extrem de strânsă. Nu există încă o confirmare oficială privind al doilea sezon din serial, dar ei se asigură că vorbesc cât de mult se poate: „Din păcate, el nu este în Los Angeles, dar vorbim foarte mult.”, a spus Dynevor pentru publicația The Guardian.

Nu este prima oară când ei sunt întrebați despre o posibilă relație. Recent, Rege-Jean discuta despre zvonuri, explicând că ei trăiesc o poveste de dragoste doar la filmările serialului, nu și în viața reală: „Cred că tot ce trebuie să se știe este pe ecrane. De aceea am prezentat totul atât de frumos pentru spectatori. Toate scânteile pe care le vedeți între noi vin din superbele scenarii pe care le-am primit, așa că acest material regizat este mai mult decât suficient.”

Serialul ‘Bridgerton’, un real succes Netflix

Serialul ‚Bridgerton’, produs de către Shonda Rimes, o urmărește pe Daphne Bridgerton, ce face parte din puternica familie Bridgerton, ce își face debutul în societate și caută un partener pentru căsnicie. Aici își face apariția ducele de Hastings, una dintre cele mai bune partide ale sezonului din punctul de vedere al mamelor debutantelor, dar acesta este un burlac convins ce nu vede mariajul în viitorul său. Deși îi urmărim la început pretinzând că nu este nimic între ei, într-un final atracția câștigă, iar aceștia se îndrăgostesc.

Nu ar trebui să ne mire faptul că toată lumea a sperat că aceștia vor forma un cuplu. Ținând cont de faptul că au o chimie extrem de bună pe micile ecrane și au fost protagoniștii unor scene extrem de tandre, era inevitabil ca fanii să nu se întrebe care este relația dintre cei doi, dar se pare că sunt doar foarte buni prieteni.