News

Ce relație există între Naomi Campbell și Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat între ei în urmă cu 10 ani

Camelia
November 3, 2022 10:26 AM

În urmă cu 10 ani a avut loc o întâlnire extrem de interesantă între Vladimir Putin și cel mai apreciat model din lume, Naomi Campbell. Scopul a fost un interviu plin de ”surprize”, care a scos la iveală detalii neștiute despre liderul rus. 

Probabil că nu multă lume își mai amintește, dar în urmă cu zece ani Naomi Campbell l-a intervievat pe Vladimir Putin, pe atunci premier al Rusiei, pentru revista GQ.

Era o perioadă în care rusul apărea des la bustul gol, practicând diverse sporturi. Naomi a ținut să-l întrebe despre cum își menține condiția fizică. Dar și care sunt pasiunile lui.

Merg la sală, înot în fiecare zi și, din când în când, mă întâlnesc cu prietenii și fac lucruri extra„, i-a răspuns Putin supermodelului care a preferat să mențină discuția departe de subiecte controversate.

În 2011, Naomi locuia în Moscova alături de iubitul ei miliardar, Vladislav Doronin. Cu care a avut o relație câțiva ani. La acel moment, cu ocazia zilei de naștere a lui Vladimir Putin, două grupuri de studente s-au lăsat fotografiate pentru un calendar dedicat premierului de la acea vreme.

Vladimir Putin: ”Îmi plac mult fetele”

Nu s-au ferit să pozeze chiar și în lenjerie intimă. Întrebat ce părere are despre această inițiativă și despre succesul de care se bucură în rândul femeilor, Putin a răspuns că a fost încântat de idee.

Îmi plac mult fetele, sunt frumoase. Îmi place calendarul, dar nu este cel mai important lucru (…) Fetele din calendarul erotic au fost curajoase și nu s-au speriat. Ca studente la Jurnalism, sigur nu au ratat ce li s-a spus după asta. Chiar și așa, au făcut calendarul. Oricum, așa că, sincer, asta mi-a plăcut mai mult„.

Naomi Campbell l-a mai întrebat pe Putin despre ce sentimente a trăit în momentul în care s-a întâlnit față în față cu un tigru.

”M-am simțit bine, însă nu toți colegii meu ruși s-au simțit așa, a spus acesta.