News

Ce relație neobișnuită au Angelina Jolie și fratele ei

iulia.statie
November 14, 2019 12:56 PM

În 2000, Angelina a pornit un scandal de proporții pe tot globul atunci când și-a sărutat fratele pe covorul roșu al premiilor Oscar.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Fratele lui Jolie, James Haven, îi împărtășește pasiunea pentru actorie, însă nu a reușit să ajungă așa cunoscut ca și sora lui.

Gestul lor a pornit foarte multe zvonuri, inclusiv despre o relație incestuoasă, bazată în mare parte pe dezvăluirile bizare ale Angelinei dar și de gesturile drăgăstoase ce au fost surprinse în nenumărate rânduri.

Angelina a câștigat un Oscar în seara aceea pentru rolul din ‚Tinerețe furată’. Fratele său, James, a fost menționat în discursul ei.

Ce relație neobișnuită au Angelina Jolie și fratele ei

”Sunt așa îndrăgostită de fratele meu în acest moment”, a fost declarația ce a șocat lumea întreagă.

Gesturile lor au continuat și în alte ocazii, ei sărutându-se sau îmbrățisându-se destul de des.

Totuși, o bună prietenă a mamei lor a dezvăluit totul despre relația lor neobișnuită. Marcheline Bertrand a fost mama celor doi, ce din păcate a pierdut lupta cu cancerul în 2014.

„Când s-au sărutat la Oscar a fost ziua în care Marcheline a făcut chimioterapie. Ei au plecat împreună de la spital și s-au pregătit pentru covorul roșu”, a dezvăluit ea.

„Nimeni nu a știut că și-au petrecut ziua la spital. Lumea a văzut doar un gest incestuos. Nu se aveau decât unul pe celălalt. Au fost foarte apropiați unul de altul și de mama lor”, a continuat aceasta,

Și fratele Angelinei a dezvăluit câte ceva despre momentul de la Oscar.

Cei doi au fost apropiați încă din copilărie. Ei și-au apărat și protejat mama, iar mai târziu, s-au luptat pentru a avea grijă de femei și copii la fel ca și Marcheline, ce trebuie să se lupte cu situații dificile.

„Nu am sărutat-o pe Angie franțuzește. A fost simplu și drăguț. Am fost fotografiați și a devenit o știre uriașă”, a zis acesta.

Sursă: Unica